Мариана Попова си призна за Първанов! Кани го да се върне!

МарианаКрайно време е Георги Първанов да се върне в боя и да заеме полагащото му се място в политиката, каза певицата Мариана Попова.

Напоследък той стои в сянка, крие се, няма го в публичното пространство.  Самата аз не зная какво се случва с него, но за мен сега не е лидерът, който беше.

Притаил се е някъде и стои в някакъв ъгъл на политиката, а той е силен човек и трябва да е отпред. Има качества, има харизма, но сега не е лидерът, който беше и който всички очаквахме, че ще остане.

Ако иска да чуе  съвет от българска една певица, давам му го веднага – време е да влезе в боя, защото не само аз, но и много хора са разочаровани от това, което се случва в управлението на България.

Нарочваната дълго време за любовница на Първанов и негова тайна тръпка, досега твърдеше, че го познавала бегло от партийни митинги, на които е пяла. Тя жестоко отричаше, че двамата имат по-специални отношения и беше бясна от клюките, че той е баща на детето й. Сега обаче призна:.„Никога не съм крила, че го харесвам! Като политик…”.

Мариана обясни, че няма да се женят с любимия й Ханес и ако това стане, ще е на 30-годишнината от началото на връзката им. Сега още сме в романтичен период, но настъпват и такива моменти, когато човек иска да отреже главата на половинката си. Като минем през всички тези периоди и установим, че сме издържали на всичките си номера, тогава ще направим сватба, категорична е певицата.

https://youtu.be/_iDPWw6YR8s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *