Шок! Ивана изгубила бебе, докато пяла на сватба

ИванаИвана крила досега от медиите сериозна лична трагедия.

Фолкаджийката изгубила дете, докато била  в 4-тия месец и то наскоро. По времето, когато всички си мислеха, че ще остане само  с една дъщеря от първия си брак, но тя отдавна си мечтаела за второ дете. И тайно от всички приятели забременяла.

Нещастието станало миналата пролет. Тогава  певицата изведнъж  изчезна от фолклорния небосклон  за няколко месеца и се заговори, че е прекратила кариерата си и ще се занимава с бизнес. Истината обаче била съвсем различна.  Тогава тя внезапно  отмени всичките си  участия и концерти, а мениджърите й смънкаха, че е преуморена и се нуждае от  почивка.

Почивката обаче била не творческа, а здравословна, стана ясно чак сега. Ивана била бременна и разредила участията си. Тя  заченала на 43 години по абсолютно  естествен начин, въпреки възрастта си.  Баща на бебето бил тогавашният й богат приятел, когото криеше и успя да скрие от жълтата преса.

След като минали три месеца от зачеването, тя се почувствала достатъчно силна да поема дребни ангажименти. И не могла да откаже на свои познати да попее на сватбата им. Точно там станала и белята.

Докато държала микрофона и поздравявала с поредното си парче щастливите младоженци, Ивана усетила световъртеж и й притъмняло пред очите. Тя набързо прекратила участието си, извинила се и едва стигнала до колата си, където припаднала. От екипа й веднага я откарали в болница. Там лекарите установили, че е започнал спонтанен аборт заради хормонални проблеми с щитовидната жлеза и отстранили плода оперативна.

Певицата трудно се възстановила след операцията. Тя дълго плакала за изгубеното си дете, но нищо не можело да се направи.

След няколко месеца се върнала към кариерата си, за да успее да забрави кошмарната случка.

https://youtu.be/WFC3aJ2nzgg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *