Зрители втрещени: Кой облича Мария Игнатова и Алекс в Х фактор?

Мария Алекс костюмиХ фактор започна снощи, а зрителите вече са озадачени какво става с предаването.

Криско се изказва неубедително, а към пълничко момиче се обърна с думите „Толумбичке, сладка“. Люси Дяковска си показва корема и плочките на сцената, Маги Халваджиян пак е в неугледен вид и е забравил да си оправи буйната рошава коса, а Саня се държи като кралица на прием.

Най-странни обаче са водещите Мария Игнатова и Алекс Раева. Още от миналия сезон някой започна да ги облича в сюрреалистични рокли на големи шарени мотиви, които си кореспондират и едновременно контрастират. Идеята е ясна – хем да си приличат, хем да се различават.  Само че нито на едната, нито на другата не отиват нито цветовете, нито странните съчетания от мотиви.

Много често двете водещи излизат във вид, в който хората си мислят, че случайно са свалили някое перде и са се увили с него, или са измъкнали дамаската от дивана. Няма женственост, няма линия, няма закачка, а просто облеклото им е толкова авангардно, че повечето дами биха се осмелили да го носят само вкъщи.

Личи си, че и двете не харесват дрехите си и не се чувстват удобно в тях.

Дали пък стилистката не е съпругата на Халваджиян – Кремена, която на собствения си рожден ден се появи увита в нещо като губер? Ако е тя, това обяснява и прическите на водещите, коментират зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *