Маги Халваджиян лицемерно: Мразя чалгата!

маги халПродуцентът на  „X Factor“ Маги Халваджиян  заяви на пресконференция : Мразя чалгата!

Той изказа възмущението си от лекия жанр и заяви, че чалгата унищожава България, затова не бива да бъде допускана до телевизионния екран. И затова в Х фактор той няма да допусне нито един чалгаджия.

Причина за жестоките му думи към лекия жанр беше думата „Ужас“, която той изцепи в ефир, по повод обявен репортаж за Лепа Брена.

Много хора обаче съзряха в изказването му отмъщение към Слави Трифонов и чисто лицемерие.

След като толкова  много мрази чалгата, защо беше поканил точно Азис в предаването „Като две капки вода“, питат се те. И не само го беше поканил, но и непрекъснато му даваше високи оценки на изпълненията. Много просто. Азис е име, което ще закове повече хора пред екрана и ще вдигне рейтинга на предаването. А че е чалгаджия, можем да си затворим очите в името на рейтинга.

 Аз не понасям тази музика!  В моето сърце чалгата няма никакво място“, поясни продуцентът.

Зрителите обаче не са толкова късопаметни. Всички помнят, че Маги  започна кариерата си точно с чалга и то  като режисьор на попфолк песни.  Преди години той лично е снимал и  клиповете на Слави Трифонов и в биографията си има записани над 50 чалга видеа, режисирани лично от него, пише „Всеки ден“. Как е възможно да работиш нещо, което мразиш? Да записваш съзнателно музика и да я режисираш, знаейки, че продуктът отива направо в ефир?

Наистина ли Маги Мрази чалгата, или в момента просто не му е удобно да я обича? Това не е ли лицемерие, питат се зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *