Лудост! Николета пържи дъщеричката си в солариум

Николета НиколНиколета Лозанова прави нещо безумно – води 3-годишната си дъщеря Никол на солариум.
Без да се замили, вманиачената майка вкарва невръстното хлапе в соларно студио и му прави изкуствен тен. Тя изобщо няма понятие, че изкуствени лъчи са страшно вредни за кожата на децата и могат да предизвикат дори рак. Според експерти от Световната здравна организация, солариумите са по-опасни даже от цигарите. Дерматолози пък настояват за закон, забраняващ солариума за  лица под 18 години заради зачестилите случаи на рак и тежки дерматити.
На Лозанова обаче не й пука и иска да направи Никол свое копие. Тя я облича в дрехи, еднакви с нейните, прави й същите прически и  още от бебе я подлага на безумни  козметични процедури. Кара фризьорки да й къдрят косата, гримира я, слага й червило и даже  й беше направила косата на кичури с боя за възрастни.
Тя просто е луда – категорични са майки на малки момиченца. Ще изтощи косата й отсега, ще унищожи детската й кожа и детето ще се сдобие с бръчки от през пубертета.  Ще получи и пигментни петна по кожата, които не могат да се махнат по никакъв начин.
Майките се питат защо сега, когато все още е лято, Николета не води детето си на море или на басейн, където то ще получи тен по естествен начин и не е толкова опасно. Или може би просто няма време.
В момента двете дами са станали с цвят на морков заради прекаляване със солариума. Но това не спира Лозанова да мисли за още разкрасителни процедури на дъщеря си. Тя даже й е купила скъпи кремове и гримове и малката е свикнала да не излиза от къщи, без да се приведе в приличен вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Николетооо винаги съм знаела,че си много куха лейка и нищо от простотиите ти никога не ме е шокирало,но тук ме накара наистина да изпадна в шок!Ти извратено същество такова как не те е срам да причиняваш това на детето си….?!??!?!Що за майка си ти бе боклук мръсен?Нима искаш детето ти да е като теб?Повярвай ми нито една нормална майка не иска дъщеря и да ти подръжава и ти знаеш защо..но както и да е…ВАЛЕРИИИИ А ТИ СЛЯП ЛИ СИ ПО ДЯВОЛИТЕ…обърни се към социалните и към защита на детето и спаси това крехко създание от лапите и болния мозък на този инфантил!!!Направо съм потресена и двамата какви псевдо родители сте едната се чуди какъв PR да си направи вече и започна на гърба на детето,а ония пък освен да реве по тв нищо др не прави….поне си обърни внимание на детенцето и не позволявай на тая не еволюирала маймуна Николета да го съсипва!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *