Халваджиян стигна дъното! Инвалиди ще Вият като Койоти на мястото на „Х-Фактор“! Талантите бесни! Виж Тук:

Маги загорялАлександра Раева ще остане без работа този сезон, след като бе изпързаляна от  Маги Халваджиян и наредена сред дълбоките резерви в екипа му.

Години наред всяка есен  Алекс си партнираше с Мария Игнатова като водеща на световно известния музикален формат „Х фактор“. Двете имат добро партньорство, почти еднакви фигури и зрителите ги възприемаха като успешна двойка. 

Новината е, че Алекс и Мария вече няма да се появят заедно! Поне тази година, а може и занапред! Причината е, че както първи писахме,  тази година „Х фактор“ няма да има!  Продуцентът Маги Халваджиян е решил да прави  ново шоу – „Пееш или лъжеш“. Там млади таланти, които могат да пеят, или такива, които са с доста фалшиви гласове, но пък са забавни и харесвани,  ще си партнират с известни музикални изпълнители и ще се състезават за гласовете на публиката.
Мария Игнатова отново ще води шоуто, но неин партньор ще е  нашумелият през последните две години Ненчо Балабанов, който измества Алекс.
Балабанов успа да се напъха под кожата на Халваджиян и напоследък цъфти във всеки негов проект! Имитаторът на Бойко Борисов се намърда дори в „Господари на ефира“.  Сега той ще вземе и хонорара на Александра, а бившата партньорка на Слави ще си стои вкъщи.
Феновете на „Х фактор“ силно беснеят, че утвърдилото се и гледано шоу ще бъде заменено по прищявка на Маги от нов чужд формат.
Без никакво обяснение на зрителите, той реши да прави нещо различно. Особено обидени са участници от миналия „Х фактор“, на които беше казано да се подготвят за тази година, защото малко не им достигна да отидат на големите концерти. Те се подготвиха, но предаване няма. Вместо качествените изпълнители – кандидати за певческа кариера на екрана  ще вият като койоти музикални инвалиди – мераклии да се прочуят с фрийкове.
Халваджиян отдавна експериментира с различни предавания – някои успешни, а други откровена катастрофа. А Нова тв. охотно и безкритично финансира дори най-неуспешните му проекти. Маститият продуцент се опита безуспешно да наложи форматите „Големите надежди“ и „И аз го мога“!
Сега зрителите му вещаят трети неуспех с абсолютно непознатия за тях и на първо четене твърде просташки формат „Пееш или лъжеш“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *