ЖИГОЛО ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ?! Виж Шокиращото му Интервю пред Allgemeine Zeitung:

В ексклузивно интервю за „Frankfurter Allgemeine Zeitung“ българският премиер Бойко Борисов счупи тъпометъра за пореден път! Пред немската медия Баце като за начало отперва клишето, че го е страх от нова мигрантска вълна към Стария континент, ако спогодбата между ЕС и Турция, която бе подписана през март месец т. г., се провали.
Той се оплака, че  Ердоган още миналата година заплашил  да ,,наводни‘‘ Европа с мигранти, по-голямата част откоито ще минат през България. А подобно ислямско нашествие ще бъде фатално за страната ни. Която и сега, без тълпи бежанци, е на командно дишане…! Но премиерът спести последния факт.
Борисов плахо обвини и ЕС за половинчатите договорки с Турция. „Страхувам се от това, което се случва там“, призна той.
След което в типично свой стил заяви, че е предупреждавал ЕС неведнъж за възможната бежанска криза, но европейските политици не се вслушали в думите му и нищо не направили по въпроса.
Доколкото помним, подобни предупреждения Борисов официално никога не е изричал! Напротив! В продължение на цели две години той свеждаше заповедите на европейските си и американски господари до народо-населението с оптимистични възгласи как да приемаме арабски бежанци е наш хуманен дълг! И отделно внушаваше как през новата ни ограда по строго охраняваната ни граница и пиле не можело да прехвръкне. И в типичния си грандомански стил обявяваше България за страж на мира в Европа!
И пиле не можело да прехвръкне…!!!
В същото време пилетата си летят на ята и всеки ден през границата ни минават поне по 400!!! Но важното е, че ние пазим!
С 250 граничари и полицаи, които дори не са въоръжени!
Борисов МеркелСега, в интервюто си пред немците, същият този Борисов хленчи, че ЕС не ни помага, че сме най-бедният член и трябва да построим стена на границата.
Ха, сега, ново 20!
Ама нали според същия този Борисов отпреди няколко месеца, ние построихме оградата?!?!
Нали лентичките й рязахме?
Нали всичко беше наред?
Защо пак плачем за пари и стена, като Бойко и Румяна Бъчварова си правеха снимки пред нея и се кълняха, че положението е под контрол? „И пиле не може да прехвръкне!“, каза тогава Бойко.
 boiko_erdogan
Има ли стена, няма ли? Това е големият въпрос.
Построена ли е, или отчасти?

Оползотворихме ли парите от ЕС за строежа или някой от ГЕРБ пак ги прибра?

Днес Бойко се пльосна на килимчето в Турция и с метани доземи се замоли на Ердоган да не пуска бежанците.
Доста унизителна поза, но ние така или иначе от 26 години сме си надупени към Босфора, молейки за едно или друго!
Унгария построи стена за няколко месеца.
Словакия я последва.
Само България строи ли строи…, а мигрантите минават ли минават…, а накрая- Бойко бил Герой, защото предупреждавал ЕС! Но те не го послушали!
Вместо да се търкаля върху османски килимчета, Борисов отдавна трябваше да тропне на бюрото на Меркел, както направиха другите.
Утре пак ще се среща с нея, но най-вероятно пак само ще й целуне раболепно ръка, след като си е отръскал панталона от килимчето.
На България й трябват държавници.
Не ветропоказатели!
Трябва й политика, защитаваща националните интереси.
Балет "Максимус"
Балет „Максимус“

В противен случай по-добре да пращаме балет „Максимус“ на срещите на върха, а те галантно да целуват ръцете на бабите Меркел и Тереза Мей. Това си е работа за професионален жиголо, не за нелеп ентусиаст и аматьор, като наш Бойко!

Да, момчетата от „Максимус“ определено ще имат по-голям успех от квадратния мутроподобен! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Коментарите са излишни! България няма управници, способни да се справят с каквато и да е трудност, но няма и граждани, които да са наясно с качеството на управляващите! Кръгът е затворен- какъвто народът, такива и управниците му и обратно, каквито управниците, такъв и народът! Едно цяло, пълна симбиоза и пълна безнадеждност! А България си отива!

  2. Да отворим кръга. Аман от този! Той представя България! Нима всички сме такива простаци като него?

  3. Демокрацията си има куп кусури,но и едно безспорно предимство-възможността на всеки 4-5 год да си смениш управленците.Въпросът е дали мнозинството е осъзнало,че това е абсолютно необходимо.Към днешния ден има известни индикации,но само толкоз.няма водеша фигура,няма явно изразена непоносимост.осланяме се на чудо-да ни се размине,друг да свърши тази работа.всяка бременност си има срок,предсрочното решение е аборт.

  4. Положението е много по-сериозно отколкото изглежда на пръв поглед.България вече не разполага с никакви имунни(защитни)функции.Наскоро четох някакво предсказание на известен ясновидец,че предстои да се обединят българи и сърби срещу ислямската напаст.Ако е ,така най-добре.ще се окаже ако още сега се обърнем към Сърбия ,да изпрати помощ на българо-турската граница.-

    • Докато не изметем тези изверги в политиката,нищо няма да се оправи защото те нямат собствена воля и работят по план спуснат им от американските свине и евреите.Докато не изметем десетина хиляди изрода няма да се оправим,иска се сеч !!!

  5. Като четете и слушате тъпотиите на падишаха слънце Б.Борисов,може да го сравните с един малограмотник от миналото на име Добри Терпешев

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *