„За нашите!“, „За Париж!“ пише на руските бомби, които изпращат терористите в ада!

бомбаРуското Министерство на отбраната показа на официалния си акаунт в YouTube любопитно  видео от новите бомбардировки в Сирия.

След като стана ясно, че свалянето на руския пътнически самолет е терористичен акт, обхванати от патриотизъм и съпричастност към жертвите,  пилотите и техническия персонал да започнали да  надписват на ръка бомбите ФАБ-250, които предстои да бъдат пуснати върху обекти на  джихадистите от „Ислямска държава”.

Във видеото  се вижда как преди да излети бойния самолет  с бял  маркер върху бомбата се написва „За нашите!” и „За Париж!”. Така хората показват съпричастността си към невинните жертви, починали от ръката на фанатици. Самолетите излитат с надписани бомби и бойният дух е още по-висок, защото летците са убедени, че изкореняват злото от земята и достойно  отговарят на терористите от „Ислямска държава” за всички атентати, направени досега и всички загинали от фанатичната им лудост.

Русия пък обяви награда от 50 милиона лева за имената на тези, които свалиха руския самолет с жени и деца
на  на 31 октомври, в който загинаха 224 души.
Владимир Путин заяви, че  спецслужбите ще  открият отговорните за атентата, където и да се намират по света и ще ги накажат.

https://youtu.be/KeA_QZOBRSg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *