Украйна поиска доставка на забранени за употреба касетъчни и фосфорни боеприпаси

На Мюнхенската конференция по сигурността днес вицепремиерът на Украйна Олександър Кубраков призова САЩ и НАТО да доставят на страната му забранени оръжия – а именно касетъчни боеприпаси и снаряди и бомби с бял фосфор. Въпреки, че използването на такива оръжия е забранено от международното право, в Ирак масово бомбардираха цивилното население с такива боеприпаси.

ОЛЕКСАНДЪР КУБРАКОВ – вицепремиер на Украйна

След исканията си за доставка на бойни танкове и изтребители, на Мюнхенската конференция по сигурността Украйна настоя западните държави да й доставят още два типа оръжия за борбата й срещу Русия – вицепремиерът Олександър Кубраков призова за касетъчни боеприпаси и запалителни бомби и снаряди с бял фосфор.

Кубраков обоснова искането си за доставката на „мръсни оръжия“ така:

„Това е наша национална територия и тя е нападната. Разбираме трудностите заради подписаните конвенции, но този вид боеприпаси биха могли да ни помогнат да удържим нападателите“.

Кубраков в компанията на Зеленски и още няколко нацисти

Касетъчните боеприпаси са два вида – ракети и бомби, които се взривяват във въздуха над целта, освобождавайки множество малки взривни устройства. Целта им е да убият колкото се може повече хора. Боеприпасите с бял фосфор пък изгарят тялото на поразените до кости. И не дават никакъв шанс за оцляване, защото дори да избегнеш изгарянето, впоследствие умираш от отравяне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

    • Както и на българите, че колкото повече стоят надупени, толкова повече време ще са сексуални играчки на всеки чужденец с ерекция.
      Единствената ми надежда вече е в българките. Ако и те се предадат и започнат да раждат деца на чужденци, България ще бъде тотално заличена, а българският род ще изчезне.

  1. А представяте ли си ако и Русия започне да не спазва конвенциите, какво може да им се случи на украинчетата?

    • Какво е това нещо конвенция?
      Да не е нещо измислено от наглосаксонците за останалите оФци, които се вързват и спазват?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *