ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ПП?

ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ПП? Защото явно посолстваТА ( на САЩ и Великобритания ) се отрекоха от тях. Не защото глобалистите са изоставили плановете си за унищожение на България, а защото най-сетне разбраха, че залагайки на хептен кьопави, кьорави, келяви и крастави магарета, винаги ще постигат резултати, обратни на желаните. Хаитянският екзекутор Мъртън прилича на каменотрошачка – по инат и интелект – но дори той очевидно се е убедил, че правителството на Пълния Провал ще има за резултат единствено обединяването на българския народ срещу САЩ и ЕС. Глобалистите са свикнали да вкарват в марионетните „управленски структури“ на колониите си само заслужили тъпунгери и престъпници – плод на дългогодишна  обратна селекция, но кретенията на човекоподобни като Киро, Миро, Ленка, Асенка, Денка, Тагаренка и пр. сюрпризира неприятно и самите кукловоди. Каквото и да заявят и направят посмешищата от ПП, то тутакси се превръща в гавраджийски анекдот и компромат срещу менторите им. Те не само са безмозъчни некадърници, но и психически увредени по рождение недоносчета, неспособни да преценяват и най-простите ситуации – кога да бръщолевят и кога да мълчат. В историческите анали на България трябва да бъде запазена „репликата“ и снимката с двата пръста на разнищения дрипел Кирил Петков, от вчерашното заседание на НС – за да се знае в каква бездна се е сринала страната ни за деветте месеца „управление“ на тоталните дегенерати. Да се помни, че този парцал е бил министър председател на държавата, основана от канас Аспарух. Че е бил вожд на първа и втора по брой политическа сила в Народното събрапие. Тая снимка ведно с фотографията на Банкянската Мутра с двете дърти циганки под лозунга „За стабилна България ( без българи )“ трябва да заемат почетно място в бъдещия Музей на срама, който лично аз – като историк – ще се заема да организирам.

Днес завесата над ротативната интермедия ПП/ДБ окончателно ще бъде спусната и ще се върнем ( ще ни върнат ) към тарикатлъците на старата изпечена мафия – Герб и ДПС. Мнозина анал-лизатори вече ни убеждават, че тя е единственото „спасение“ за България. Ние така и не схванахме, че за да се отървем от помиярите – нови и стари мафиоти – трябва да вземем съдбата си в свои ръце, а не да се оставяме на „политическата опитност“ на Боко и Доган. Какво обаче ще стане с изметения от политическата сцена боклук от ПП? Снабдени ли вече Киро, Лена, Асен, Денков, Тагарев, Николчо Мамин Минкин и останалите малоумни шебеци, с билети за тихоокеанските атоли? Или ще се хващат за колесарите на самолетите? 

( За Лорер не се тревожа – той е със специален статут ).

Ако ние, българите, все още смятаме, че можем да се наречем човешки същества с елементарно понятие за чест, първото, което трябва да сторим, е да подкараме с тояги и лопати Пълния Провал директно към ареста. Да довършим това, което по вина на страхливеца Румен Радев, не бе направено в края на май миналата година. Тогава, след като Радостин Василев изнесе записите от „Националната конференция на ПП“ и шефовете на службите заявиха, че става дума за оглушителна държавна измяна, пРезидентът, вместо незабавно да нареди ареста на националните предатели, им хариза мандат за управление на страната. Макар и с „отвращение“. Бе извършен нечуван по своята наглост държавен преврат – по свирката на Козяк и със съучастничеството на натовския генерал Радев. Е, сега е време да неутрализираме това злодейство и да натикаме в пандиза ако не цялата мафиотска тиня, то поне маймунския клан ПП.

Българофоби с двойно гражданство и без народност, без род и Родина, произхождащи от най-нисшата бае Петкова агентура на ДС, крадци, мошеници, педерасти, наркомани, проститутки, разпасани самки, прелюбодейци и рогоносци, във ваш интерес е сами да тичате към панделата и да се залоствате в килиите, защото вълната на „народната любов“ клокочи, надига се и ще ви удави, преди да стигнете до летището.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. БРАВО Г-О ВЪРБАНОВА,ФИНАЛА ОТГОВАРЯ НА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА
    НАМЕРЕНИЯТА И ОТНОШЕНИЯТА НА САЩ И АНГЛИЯ.

  2. А кой ще го направи това??? Да ги изметем, вкараме в затворите, или съд като във военно време и за предателство – разстрел! Виждайки всеки ден по улиците, хората, обезвереността, апатията, … Не знам кой! Не ми се говори за подрастващите, там е пълна трагедия! Има шепа хора които са готови и могат да го направяят, но сме твърде малко. Всеки казва „От мен нищо не зависи“, „Каквото кажат големите“. Кои са тези големите, крадци като бойко, да не говорим за кирчо и кокорчо. Всички след 1989г. досега са за затворите, най малко :) Да не говорим, че са за разстрел директно. 38 години разруха, унищожаване, избиване на народа, … Колко повече? Докога ще се заблуждавате с фалшиви „демократични“, „европейски“ ценности? Кое до което се е докоснала сегашната „демокрация“ не е разрушено? Докога ще траем всичко това??? Една Велика древна държава е на път да изчезне, завинаги!!!

    • И да се намерят хора то в краен резултат пак ще се намърдат „нови“ мутри прехванали протеста, и пак всичко от начало. Единствен шанс може да имаме ако станем Президентска Република, отговорноста трябва да се носи от конкретен човек, другото е масова безотговорност, както е сега

      • Така е. Колониалната президентска република е много по-добра от колониалната парламентарна.
        Все едно да мечтаеш от роб 4-та категория да се издигнеш до роб 3-та.
        Ех….. мечти……
        И после някой хора се чудят що е толкова зле положението в България.

  3. На 100% съм съгласенс г-жа Върбанова, само искам да добавя, че посолствата не могат да намерят по-добър материал в България, който да им играе по свирката. Нормалните българи не искат да имат нищо общо с посолствата, за това ще попадът само на такива лумпени и корумпирани неадекватници. От всички корумпета посолствата намират потенциал в Пеевски и да видим сега жълтопаветниците как ще реагират след като посолството им ги отритна, и ще питат ли КОЙ сложи Пеевски, ще протестират ли срещу следващото еничарско-колониално неправителство.

  4. С препълнено от любов към Вас сърце мила Милена, Ви казвам,че Вие сте Велика! Вие сте Велик журналист! Не мога да не обърна внимание и на твърде специфичната терминология която владеете да съвършенство – рядко хора употребяват съществителното „пандела“. Те обикновенно имат особен опит – това е факт. Но в цялост Вашата статия е бонбон в това горчиво време в което живеем.Не трябва да се вторачваме само в носа си – не само в България нормалните хора „са срещу САЩ и ЕС“. Май и в Тексас не са доволни от байдънизацията – там си е чиста гражданска война и вече открито се говори за излизане от съединените щати!Защо никой не коментира бягството на Англия от ЕС? Как да пропуснем веселите палежи в центъра на Брюксел – вярно е че фермерите печаха разни работи на тези огноьове, но не се виждаха наоколо нито Макрон, нито фонката!Дъното също е наблизо до нас – една ортодоксално религиозна държава, съвсем скоро прие смесените бракове – да им е честито. Аз по принцип не харесвам гъркините – още от далеч изглеждат грозновати.Не само тук при нас е зле. Лошо е навсякъде и идва края на глобалисткия рай. Бъдете здрава мила Милена. Много като мен, чакат всяка написана от Вас дума!

  5. До т.нар.“Бобо“: Смятах, че долнопробният лумпенски сарказъм е надживян и модата му е отминала. Хора като теб никога няма да се вдигнат от дивана. „Позицията“ им е ясна – оплюване на вся и всьо. Те претендират да получат всичко наготово – след като предварително са го обругали. Това е резултатът от живота в панелките в големите градове и във виртуалната действителност. Водачът и от небето да слезе – такива като теб ще го заплюят и предадат. Просто така – от патологична омраза към всичко живо. И най-вече към себе си. Най -страшни в момента не са отявлените еничари, а тая армия от плюватели и поплювковци, която се е отказала от всяка надежда, от всяко усилие, от всяка цел и иска да навре и останалите в своята безнадежност и безполезност. Мъртвите в гробищата са по-живи от такива заразни живи мъртъвци.

  6. Приветствам всичко написано в този материал, до последната дума.Макар, че езикът на Върбанова е пределно остър, тази безсрамна политическа пасмина не заслужава друг. Да очакваме, че такива като Борисов, Пеевски, и всички, които досега работиха усърдно за съсипването на България ще се променят е недопустима заблуда.Те все пак помогнаха на много да се отърсят от заблудата, сега е време за действие.

  7. Защото се разбра,че ПП означава ПростиПат@ки. Резултатът е скачване за власт и пари, но не си спомних, че „Лаком гъз глава затрива“.

  8. Ще разберат ли нашите политически ЧУКУНДУРИ, че времето на еднополюсния диктат, начело с великата Британия и нейното отроче САЩ вече приключи. «L’ordre basé sur des règles» est déjà terminé“ И едно напомняне на простолюдието. Най-демократичната държава, нашия стратегически съюзник, с който според Радев трябва да сме в постоянна синергия, е воювал години наред за да се отбранява по целия свят. Времето на тези военни развлечения били определяни все по време на м. март. The Pentagon’s “Ides of March 2024”: Best Month to Go to War?

    • И ако разберат Вашите полит-чукундури, какво би станало? Казвам ваши, както твърдиш, щот аз мои нямам.

      Всеки който избива българите и затрива България през последните 35-38 г. е съвсем наясно какво върши и работи с кеф и блясък в очите за постигане на поставените му задачи.

      Въпроса е не дали еничарите ще разберат, а дали по-голямата част от населението на България ще включи някога, че го избиват и му отнемат Родината.

      Но пък от друга страна, веселото същество населяващо територията си хапва сладко ГМО-банани пред телевизора и въобще не му пука дали децата му ще са българчета.

  9. Ти деца имаш ли бе Факю, кажи къде живеят и какви са техните ценности.Щото човек трудно може да убеди собствените си деца, камо ли да убеди всички останали.На голям процент от българите децата им са в чужбина, а внуците им даже не говорят българския език.Много е сложно всичко за да се намери решение, пък в тая колониална ситуация даже става невъзможно.

    • Да ти дам адреси ЕГН-та, месторабота, говорими езици …. доста ниска топка Иванов. Не дължа на никой нищо, камоли обяснения за децата си.
      Да, много е сложно, или искаш да си роб, или си свободен човек.
      Въобще не ме еbе живота на евро-шЕбека и поколението му , което не говори български. Да си стои в прекрасната антицивилизация и да си трупа лъскави вещи, докато децата му духат на негри и не го навестят брадатите сирийски майки.
      Да наистина е сложно решение, дори за отличниците от помощните училища.
      Виж там кво говорят брадатите патриотитки като кЪрбоФска, свеленска, добринещото, смешка рЪбова и ……. останалите шмекери и шмекерки. Само те знаят истината и решението на задачата.
      Мен не ме търси, защото аз съм виновен за положението в България и заминавам за Африка. Не искам да рискувам нов народен съд, тъй като изброените от мен скоро ще вдигнат априлско въстание 2.0, за да избиете вредните елементи като мен.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *