Дъглас Макгрегър: Зеленски прибягва до терор като агонизиращо смъртно ранено животно. ЦРУ и МИ6 са му съдействали за атентата (С ВИДЕО)

Американското и британското разузнаване са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“. Нещо повече, те няма да се откажат от по-нататъшни опити да организират терористични актове с цел подкопаване на стабилността в Русия. Бъдете сигурни, че ще го правят при всяка отдала им се възможност. Това заяви пенсионираният полковник от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю за канала Redacted в YouTube.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Според Макгрегър ЦРУ отдавна е неконтролируема организация. „Някои казват, че е излязло от контрола на американските правителства през 60-те години. Не мога да посоча точната дата. Но тази организация очевидно е отделен свят – система, която обслужва Дълбоката държава. Те ще продължат да разработват планове за удари срещу руснаците, когато им се отдаде възможност.“

„МИ6 има дълбоки връзки с украинците. В крайна сметка британците им предоставят съвети, подкрепа и обучение в много по-голяма степен, отколкото САЩ. Предполагам, че тези хора (терористите, физическите извършители на нападението в „Крокус Сити Хол“) са получили някакво обучение на място, макар че много сериозно се съмнявам, че поръчителите са очаквали много повече от тях от това, което направиха.

В крайна сметка тези агенции (МИ6 и ЦРУ) ще продължат да работят усилено, да вредят на Русия, да я атакуват и подкопават по всякакъв начин, докато някой във Вашингтон не каже: „СТОП!“. Но засега не виждаме знаци за такова нещо. Не виждаме и доказателства за някакъв централизиран план за действие на Запад. Западните лидери просто ни бомбардират с огромен брой изявления: „Ние мразим Русия!“, „Русия е зло!“, „Русия е лоша!“, „Те не могат да спечелят!“, „Ние ще победим!“, „Украйна ще победи!“ Всичко това са глупости. Няма лидерство. Никой не командва. Това е големият ни проблем на Запад в момента. Няма стратегия, няма план. Няма нищо. Всичко, с което разполагаме по отношение на тази решаваща война с Русия, е разпръснато, фрагментирано и неефективно.

Макгрегър говори и за руския президент Владимир Путин: „Путин не е емоционален актьор. Той е много рационален. Той е много прецизен. Той е много разсъдлив. Като блестящ руски шахматист, той премисля ходовете си много отрано“

ЕТО КАКВО ОЩЕ КАЗА ДЪГЛАС МАКГРЕГЪР – ВИЖ ТУК

Според полковник Макгрегър руснаците ще преминат река Днепър, за да превземат Одеса и Харков, а Зеленски и неговият режим са като агонизиращо смъртно ранено животно. ВСУ вече не е в състояние да се противопостави на руската армия, затова Зеленски се насочва към други форми на действие – извън бойното поле, като терористичните атаки и пускането на рояци безпилотни самолети срещу цивилни руски цели с цел избиването на цивилни на територията на самата Русия.

От друга страна НАТО е в пълен безпорядък. Те знаят, че войната е загубена, твърди анализаторът.

„Как ви се струва ситуацията, при която Вашингтон е лидерът на НАТО и се отдръпва от украинския конфликт, но Макрон излиза на сцената и казва на всички, че Франция ще изпрати своята армия да се бие директно с руснаците в Украйна. Ситуацията е напълно абсурдна. Макрон е напълно сам.“

Източници: Х, russian.rt.com

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Всички говорят за дълбоката държава,но досега никой не е написал и едно име!И простата причина е,че ще ги обвинят на секундата в антисемитизъм!!! Аз не зная съществуват ли черно на бяло ционските протоколи,но действията на изчадията Родшилд,Блумберк,Блекрок,Сорос и всички еврейски организации с техните подопечни маши по целия свят, навеждат на мисълта,че все пак има нещо гнило!И тук не става дума за еврейския народ,който също е без значение за тях,освен,че вероятно влиза в златния милярд,а за сатанински план,чието изпълнение е в основната им маша – англосаксите!

    • Ото фон Бисмарк е казал: „Натиснете само един евреин, и от всички страни ще чуете писък“.

      Дълбоката държава е синоним на Глобалната еврейска мафия. Хазарската сатанистка мафия има много имена…

      „Протоколите на ционските мъдреци“ съществуват. Има и линк за книгата – за сваляне от нета.

      Колкото за конкретните имена на главните евреи-сатанисти, никой не смее да ги споменава, защото се шубелисват да не би случайно да ги обявят за анти-семити.

  2. Войната се проточи,военна победа над Русия отколе се изпари, арсеналите са празни и дойде време за мира. Но с отстъпки от Русия разбира се, мирът да не изглежда пълно паражение а загуба в един сегмент и гръмки победи в тероризма. Невинните с кое заслужипа зловеща смърт. Другото е проза, животът не ни се дава да рушим

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *