ЗАПАДЪТ СРЕЩУ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ! Защо САЩ ни Мрази и ИСКА ДА НИ УНИЩОЖИ!? Виж Тук:

rusia_bulgaria1Тези дни Държавният департамент на САЩ заяви, че скоро в Русия  ще започне поредица от кървави терористични актове…?!

По същото време Пентагонът се изрепчи, че армията на Щатите ще прегази Русия за десетина дни.

Оланд и Меркел нарекоха битката на руските въздушно-космически сили и сирийските правителствени части срещу терористите от Ислямска държава,  „ужасяващи и престъпни действия“…

Агенция „Франс прес“ пък  „изненадващо“ обяви, че Русия се готви за Трета световна война. Руснаците вече определяли  дневната дажба хляб на хората и на всеки ъгъл се раздавали бронежилетки…

Българският пудел на Запада, Даниел Митов, веднага побърза да се присъедини към този хор и с пяна на уста се развика, че  „тези, които дърпат България към Русия са национални предатели…“

Май не му дойде на ума,  че с това изказване, на бърза ръка обвини 86% от българските граждани  в „национално предателство“…

Русофобите като него изобщо не осъзнават, че каквито и папионки и фракове да слагат и да се правят на западняци, за Господарите  те ще останат само тоалетна хартия, която след употреба, се изхвърля в боклука. Изглежда не разбират, че още Паисий ги е заклеймил с легендарната фраза „О неразумний и юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?”

rusia_usa3

Но нека зададем най-важния въпрос:  Защо точно сега и толкова яростно западните апологети на войната, скочиха на бой с Русия?

Соросоидите ще кажат, че западният алианс е защитник на свободата и демокрацията и затова иска да спре „лошата Русия. НИЩО ПОДОБНО! Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди, се облизваха котарашки, когато през 90-те години ограбваха Русия и изнасяха нейните богатства в собствените си държави-корпорации. Сатанински се смееха, докато през последните 26 години ликвидираха промишлеността и селското стопанство на България. Унищожиха българската армия, здравеопазването, образованието, културата…

Всички действия на Вашингтон и Брюксел, във всички времена са били мотивирани от една света триада: Интересът, сметката и парите в брой. Грабежът винаги е бил и е, в основата на съществуването на западната субкултура на олигарсите.

А екзистенциалната омраза на Чичо Сам и неговите пудели към Русия е вечна, независимо дали  там е социализъм или капитализъм, защото единствено огромната славянска страна пречи на този грабеж, на който бяха подложени държавите от Източна Европа и света, през последния четвърт век. Русия и Китай пречат на Западния план този техен грабеж да се развихри глобално и да обримчи в зависимости цялата планета.

На това се дължи и омразата към славяните и към България, понеже България създаде славянския свят, а Русия го направи могъщ и непобедим, както в културно, така и във военно отношение.

Ние сме флагманите на славянския свят!  Затова искат да ни унищожат!

Ако направим бърз преглед на събитията от последните пет – шест години, ще видим, че днешната ярост на САЩ и неговите европейски ратаи,  е предизвикана от простичкия факт, че Русия печели все по-голямо влияние в света, а САЩ и сателитите му губят своята власт над умовете и сърцата на хората с катастрофална скорост.

Безапелационните победи на Руската федерация в Крим, Донбас и Сирия, докарват елитите отсам и отвъд океана, до полуда! Каквото и зло за света да замислят манипулативните им аналитично-финансови тръстове, всичко завършва с неизбежен и съдбоносен крах. Например, президента на „свободния свят“, Барак Обама, предричаше, че Русия ще затъне в сирийското блато…  За огромно съжаление на Държавния департамент и Пентагона, обаче се случи точно обратното.

Подгонени от руските ВКС и Сирийските правителствени войски, „войниците на Аллаха“ от ДАЕШ, започнаха масово да бягат от бойното поле и скоро в Сирия и Ирак няма да остане нито едно подразделение на терористите, способно да води някакви военни действия. Именно в Сирия Руската федерация показа  невероятната мощ на своето оръжие и това докарва западните олигарси до сковаващ страх и ужас, понеже съзнават, че въпреки колосалните си военни разходи, не могат да противопоставят нищо на Руската мощ и Руския дух.

Но тази малка руска демонстрация в Сирия, е само началото!!!

Докато изнемощелия скопен Запад потъва в първичен страх, Руската федерация си свирка и прави изпитания на новия СУ 34,  който летейки  в стратосферата, в режим на свръхзвуков полет, бомбардира и унищожава наземни цели. А там горе, руските щурмови самолети са НЕУЯЗВИМИ за каквито и да било противовъздушни отбрани и щитове на САЩ.

На всичко отгоре,  от Космоса могат да се посипят точно върху главите на щатските войнолюбци ракети с  ядрени бойни глави, които непрекъснато сменят своята треактория и няма как да бъдат спрени с никакви средства.

Русия изпробва и нови, свръхсекретни оръжия, които ще имат грамадна поразяваща мощ, при това без да са необходими огромни източници на енергия, които да ги задействат.

Именно страхът, че не могат да отговорят адекватно на изскочилата като от нищото нова и невероятна руска мощ, е причината за ужаса и омразата на западните политици и военни, която избухна напоследък, и която подтикна  натовските експерти да заявяват, че обмислят насериозно сценарий на война с масова употреба на ядрено оръжие.

Тяхната необявена, но стратегическа цел, е да унищожат на само Русия, но и целия славянски свят, като източник на потенциална подкрепа за Руската федерация. Да ни изтребят до корен, дори ако за това ще е необходимо да се потопи половината земно кълбо в ядрена зима.

Ние, българите, сме първи на опашката за Освиенцим. Защото имаме един език, една писменост и една и съща православна вяра с руснаците. И Запада няма да се успокои, докато не ни унищожи – чрез унищожаване на икономиката ни, чрез принудително разселване (по икономически причини-б.р.) на коренното население от територията България и чрез заселване на арабски мигранти на същата тази територия.

Ето защо нямаме друг избор, освен  да застанем рамо до рамо със своите руски братя и да се борим заедно  срещу злото в света.  В противен случай  западния дракона ще ни изпепели с огненото си дихание! Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Точно, конкретно, ясно!!!! Всичко друго е врели некипели на едни ненормални политици!!!!

  2. Иво, прегръщам те горещо по братски за правдоподобния коментар!Да пребъде БЪЛГАРИЯ !!! Искаме с РУСИЯ …!!!

  3. ПОЗНАТИЯТ НИ ТРИК ЗА „НАСЪСКВАНЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА СРЕЩУ ДРУГА“, КОЙТО Е ОСНОВНИЯ ЛОСТ НА “ АМЕРИКАНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ МАРКЕТИНГ “ – В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА МИНЕ !

  4. Вставай страна огромная, но не срещу друг, а срещу предателите соросоиди и НПО-хрантутници, дето грабят от сирачето и вдовицата от ГЕРБ, дето децата им учат всичките на запад и трупат милиони…вставай и избави се мръсна сган е гербаджията и фашиста.. един дол дренки са!

  5. ИВО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА ТОЧНО И ХУБАВО ДА ГО КАЖЕ И НАПИШЕ КАТО ТЕБ 95% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МИСЛИМ КАТО ТЕБ НАЙ ПОСЛЕ БЛАГОДАРЯ ТИ ИВО БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАПОЧНА ДА ПРОГЛЕЖДА ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ БЕЗ НАТО И ЕС МОЖЕМ НО БЕЗ РУСИЯ НЕ МОЖЕМ

  6. Само една лека забележка за ЗАПАДНИЯ дракон. Той – драконът е от изток и с неговото име се нарича КалУян /да с У се пише и изгоаря справка Руския летописен свод/ и Дракула баща и син/Влад/, призовал унгарския крал да се свика ордена на Дракона за борба против Турците . Кои държави / народи/ включва този орден? Не знам много, но се сещам за Дания – легендата за Беоулф…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *