ГЕРБ се Отказаха от Надпреварата! Готвят Ритуалното Убийство на Цецка, за да Спасят Борисов! Виж Тук:

cecka1Абдикира ли ГЕРБ от властта?

В момента те сякаш нарочно правят всичко възможно Цецка Цачева да не спечели. След помпозното й представяне пред пълна зала с довлечени насила гербери от цялата страна и речите колко може, колко е добра и как ще бие всички, агитката й някак се оттегли и я остави сама да каканиже интервюта по телевизиите. (Дори пълчищата гербаджийски платени тролове и коментатори в интернет замлъкнаха!!! А това е много ясен знак, че ГЕРБ се снишава-б.р.).

Цачева си изпя песента и започна да я повтаря в различни вариации пред различните му платени от властта журналисти, които по инерция я слушат с благоговение и не й задават  нито един провокативен въпрос, ей така поне от приличие.

Кампанията зацикли. Бъдещата майка на нацията съвестно обикаля градчета и паланки, обещава неизпълнимото. Кълне се, че ще направи от всяко населено място рай, нищо, че това изобщо не е в евентуалните й бъдещи пълномощия! И се хвали колко народен човек е, как ще бъде президент на целия народ, и как той (народът) съответно ще я обича. Ще я обича друг път, но както и да е!

Кампанията на Цачева е хаотична и за момента бъдещата майка на нацията като че ли обикаля като муха без глава! Има ли пиари , няма ли… кой да ти каже!

Явно има, но не се стараят особено. Докато при Плевнелиев цялата страна бе залята с лика МУ и той не излизаше само от консервните кутии, сега Цецка скромно се пъчи със семейството си и синчето си-гений, което е далеч в САЩ и вместо да заляга над учебниците, се е отдал на гуляи и хазарт. (Статията за разгулния живот на сина на Цецка Цачева – Румен Данговски зад океана можете да прочетете ТУК)

borisov4

Кампанията върви безлично, вицеадмиралът и вицепрезидент на ГЕРБ няма дар слово и ръси съмнителни мъдрости. А Цецка и той сякаш никак не се стряскат, че 3-процентната им преднина пред генерал Радев се стопи и вече Радев ги води с 4 %.

И ако продължава така, генералът ще победи, а майката на ГЕРБ и нацията, ще си остане в парламента да натиска звънеца. Но и това ще е за кратко, защото предстоят предсрочни избори.

Като се има предвид безкрайната амбиция на бащата на нацията Борисов, кампанията започва да става необяснима.

Първо той кри кандидатката си до последния момент, за да не й веела опозицията кирливите ризи.

И това при положение, че Цецка много добре си я знаем – тя си е развяла отдавна всички кирливи ризи и няма нищо за криене.

Българите помнят как тя обядва за 1 300 лева в известен столичен ресторант, като си поръча от всички ястия само за да ги опита, а после побутна чиниите пред смаяните сервитьори.

Опозицията пък дори не си прави труда да вади клиповете с пиянските запои на Цецка с герб активисти в ролята на пияната чалга-певица. Хората си ги знаят и споделят с насмешка, а във фейсбук ври и кипи от групи, които не искат Цачева за президент.

Само от време на време някой трол срамежливо я подкрепя в социалните мрежи и толкова.

А Бащицата Борисов сегиз-тогиз, но спорадично, се провиква, че тя е Майката.

Цецка обаче не е майката, а жертвеното агне, което ще бъде поставено на политическия олтар, където ще се извърши ритуалното й убийство, а след това и на правителството на Борисов. Целта – да Спасим Премиера Борисов!!!

Примера вече го видяхме с безумното и самоубийствено вкарване на Кристалина Георгиева в борбата за шеф на ООН и огромното й сгромолясване.

Същото е и с политиката с „Южен поток“ и „Белене“. От удряне в гърдите и заплахи, че ще напляскаме руснаците, изгубихме и двата проекта, а други страни от ЕС само това чакаха… и ги прилапаха.

Рейтингът на Борисов се срива и хитрецът от Банкя има само един полезен ход:

Вместо народът да го изгони с камъни, Борисов реши сам да си бие камшика, да се самоизгони.

По нататък планът е: Цецка губи изборите, а той като истински пич и отговорен мъж, си подава оставката.

По-скоро като страхливец, но кой смее да му го каже в очите?

А следващото правителство нека вади кестените от огъня и като потуши пламъците, подпалени от самия Борисов, той в ролята на Баща пак ще се засили да спасява нацията.

Недостойно за един пожарникар!

Та нали пожарите трябва да ги гаси той, а не да ги пали?

Но КОЙ, КОЙ да му го каже? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Кой предлагате да е наследника на Борисов?? Опитахме попарата на всички.Има ли алтернатива??? Може би Волен Или Валери?? Те са много дребни играчи.

    • Хайде стига с това кой! Има алтернатива. Избрираме, сваляме, избираме, сваляме, докато политиците не се научат, че България не им е бащиния!

      • Хулио, освен избиране-сваляне трябва и понатупване.

  2. Не може то така! Трябва да има наказание за пример най- сетне!Яко наказание!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *