Калин Терзийски се Срина във „Фермата“! Откарват го с Линейка! Виж Тук:

Калин и ЕленКалин Терзийски тотално се поболя във „Фермата” и вече се олюлява, а състоянието му може да стане критично.

Писателят се оплаквал от болки в стомаха, лесно се уморявал, едва се държал на краката си, а кръвното скачало нагоре-надолу.  Той все гледал да поседне и да поохка, а сутрин трудно се събуждал.

Според другите играчи проблемът на писателя е един-единствен – алкохола! В риалити формата той влезе уж трезвен, но бързо се върна към обичайното си занимание. И докато се кълнеше пред всички, че се е излекувал, още в края на първата седмица сграбчи бутилката и до днес не я е пускал. Вследствие на което ръцете му треперят, а краката му се огъват.

Освен това изнеженият писател не е свикнал на тежък труд и фермерската работа му идва малко в повече. Даже много!

Той непрекъснато се опитва да скатае, често сяда да си почине и се оказа, че никак не е готов за селски живот и най-уютно се чувства пред лаптопа, или в кръчмата.

Сега играчите трябва да търпят постоянните му оплаквания и пиянски заяждания, а освен това и да тръпнат да не му се случи нещо. Терзийски окапа съвсем, когато изгониха Елен Колева и сега няма сродна душа, или поне с кого да се заяде.

Съпругата му Ивана, с която вечно са в развод, вече звъннала обезпокоена на продуцентите и поискала да изкарат мъжа й от играта, за да го лекува.

Макар че за повечето от болежките на Терзийски лек няма! 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xlsk_USyB1Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *