Кошмар! Преди да влезе в Брадъра, Надя от „Елит“ Изгубила Гаджето си! Виж Трагичната История:

Надя рев приятелДълго време зрителите се чудеха защо Надя от „Елит“ ходи като призрак в Къщата и гласът й не се чува.

Много от тях си мислеха, че актрисата е просто скромна и мълчалива и не иска да влиза в спорове, но се оказа, че огромна мъка раздира сърцето й.

Точно по време на купона за рождения ден на Глория тя не издържа и се разплака в банята, а Деси Цонева я забеляза и хукна след нея. С размазан грим и хълцаща Надя разказа как преди три месеца е изгубила много нелепо приятеля си. 37 годишният мъж, с когото обмисляли сватба и  деца, внезапно си отишъл от спукана аневризма. „Просто беше там, а после го нямаше“, изплака водещата.

Тя призна, че в първите дни била толкова зле, че искала да отиде при него, за да останат заедно. Минавала й често мисъл за самоубийство. След това започнала да го търси и да се сбогува с него по своему. Обиколила сама всичките им любими места, сядала в ресторанти и сладкарници, ходела по паркове и по Витоша.

Настъпил период, в който изобщо престанала да се храни и мислите й били обсебени единствено от загубата.

Нямах сили да живея, призна Надя, която влезе в Брадъра като жив скелет и се оказа, че е на ръба на анорексията. В предаването с нея работят психолози и колкото и да е странно престоя в Къщата й се отразява добре, защото непрекъснато е сред хора. Тя не мечтае да я номинират и да си тръгне, защото вън никой не я чака.

След като изплака болката си, тя се гримира отново и отиде на партито на Глория.

Деси пък явно е имала и други разговори с Големия брат по проблема с храненето, защото обеща да закриля наранената Надя и дори докладва, че я следи дали си изяжда храната. „Вече е по-добре, наддала е два килограма“, докладва бодро Деси.

Да вкараш анорексик в Къщата обаче и да наказваш всички с празен хладилник си е истинско ходене по ръба на бръснача, коментират зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5af4UK7Ulec

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *