Моника Валериева Показа Най-Милото си на Плажа в Бали /СНИМКИ/

Моника ВалериеваСексапилната плеймейтка Моника Валериева отново започна да изкушава със серия разголени снимки  в социалните мрежи.

Докато Люси Иларионов се пържи с белезници в съда заради делото, което тя му заведе за обида, Валериева се радва на слънцето на остров Бали и непрекъснато публикува снимки, показвайки изглед от тялото си в преден и заден план.

Моника е отседнала в луксозния хотел „Mandapa A Rritz-Carlton Reserve“ и се развлича по плажа и по заведенията заедно с най-добрата си приятелка  Доника Николова, с която са много близки от половин година. Доника пък се прочу, след като спечели един милион от националната лотария и го удари на живот.
Голите снимки на Валериева предизвикаха противоречиви реакции.  Мъжете открито се възхищават на формите й и цъкат хиляди харесвания, а жените съскат като змии след всеки кадър.

Възмущението на пуританките идва от факта, че Моника не е свободна жена, самата тя обяви, че е сгодена и скоро ще се жени. Как е възможно една сгодена дама да си показва прелестите пред цяла България, вбесяват се те и пишат доста обидни коментари, някои от които под мъжки никове.

„Това дали отива на една обвързана и сериозна жена“? – питат и морализаторстват други.

Да, Моника ще се жени, но не за арабин и няма да слага след сватбата бурка.
А това, че пуска снимки по бански не разбираме какъв проблем е. Прави го всяка жена, която отиде на море и която не прилича на хамбургски салам.

А Моника е красива и не може да бъде обвинена, че снимките й са грозни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *