Шок! Забраниха на Слави да пее! Отменят концерта му в Берлин!

slavi12Слави Трифонов принудително се раздели с концертите в чужбина, които трябваше да изнесе до края на месеца.

Дългия е с тежко възпаление на лигавицата на гърлото  и гласните струни, изгубил е гласа си напълно и в следващите няколко седмици лекарите са му забранили дори да говори.

Това се случило след огромния  концерт в зала „Уембли“ в Лондон, където Слави Трифонов се раздаде докрай. В английската столица той събра над 12 хиляди  българи в зала „Уембли“ и пя като за последно, предизвиквайки сълзи в очите им. Това стана на 21 май.

На другия ден Дългия установил, че не може да говори, а лекарите му поставили диагноза „остър ларингит“. Веднага започнало ударно лечение, но гласът му няма как да се възстанови толкова бързо, а има опасност и да го изгуби завинаги. Затова заедно с лечението му е предписано пълно мълчание. По тая причина даже шоуто му по Би Ти Ви ще се излъчва на запис.

Новината за внезапното му заболяване съобщи  Евгени Димитров-Маестрото в ефира на Би Ти Ви.

Той каза още, че острият ларингит е станал  причина да бъде отменен концерта на дългия в Берлин.

Трифонов се натовари много в Лондон, буквално се раздаде пред публиката. А тя му отговори с много любов. Искахме да пеем и за българите в Берлин, но за съжаление лекарската забрана  да говори ще попречи да се проведе концерта. Извиняваме се много и ще върнем парите на всички, които са си купили билети“, каза Маестрото.

Все още не е ясно дали Слави ще се възстанови за концерта в Испания, който е в началото на юни. Лекарите правят всичко възможно да се преборят с инфекцията, казаха от бенда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/GqOnwwOoKSg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *