Пакистанец от „Военна рампа“ ИЗНАСИЛИ Студентка в Центъра на София! Виж Тук:

Мигрант от Пакистан е насилил студентка в центъра на София. Зловещият инцидент се е случил през уикенда, разказват отлично запознати. Чужденецът нападнал девойката, като се опитал да я изнасили. При това захапал до кръв устните й. С разкъсани дрехи и окървавена, тя веднага подала сигнал в СДВР.
iznasilena1

Момичето е направило пълно описание на насилника. Криминалистите посетили в понеделник бежанския център във „Военна рампа“ и по нейното описание задържали въпросния пакистанец. Той веднага признал, че е посегнал на студентката. Обяснил, че бил дрогиран, движел се заедно със свои сънародници, когато видял момичето. Поискало му се и…

Какво ще стане по-нататък с насилника все още не е ясно. Но вариантите не са много: Или ще бъде изгонен от страната, или ще отиде в затвора.
migranti4

В бюлетините на МВР обаче този инцидент не е описан. Практика е полицията да изготвя криминална сводка и да я праща до медиите. Случаят обаче отсъства в дежурните рапорти на МВР, установи Скандално.нет. Вероятно за да не се надига вълна на негодувание срещу бежанците инцидентът е потулен, предполагат източниците ни. Според тях поне десетина тежки криминални случаи с действащи лица – бежанци и мигранти седмично се потулват, за да не пламне етническо напрежение. Заповедта нагли изцепки на новодошлите в България граждани да не се огласяват била лично на вътрешния министър Румяна Бъчварова.

„Непрекъснато има случаи на агресия от страна на мигранти. Наредено ни е да не им даваме гласност, а тихомълком да решаваме въпроса“, призна пред Скандално.нет столичен полицай.

Факт е обаче, че все повече дрогирани мигранти могат да се видят в Малкия Багдад в столицата, както вече се нарича районът от джамията „Баня Баши“ до Лъвов мост и съседните улици. Някои от тях директно се излягат по пейките на кръговото на Лъвов мост или в градинката пред централната баня. Други пък се движат на тумби, нарамили раници на гърба с характерния блясък в очите.
migranti3

Любимото място за сбирки на дрогираните чужденци е градинката пред Халите. Там ги стоварват микробуси, от там тръгват и колите, които по принцип ги карат към срабската граница. Само на крачка има и таксиметрова стоянка, като голяма част от колите са „копърки“, за които зашеметените от хероина мигранти са предпочитани клиенти.

Полицейски патрули минават уж редовно, спират чужденците за проверка на документите. Тези, които нямат редовни документи обаче ловко се шмугват по съседните улици.

А и полицейските патрули са доста предпазливи и не се доближават до дрогираните мигранти, забелязали хора, които живеят в района.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *