Западният План „А“ за ПОРОБВАНЕ на България НЕ УСПЯ! Вижте какъв е ТАЙНИЯТ План „Б“ и кой го движи! Виж Тук:

План „А“ на западните глобалисти не успя! Чрез инструментите на отминалите парламентарни избори те не можаха да унищожат социалистите, а заедно с тях  и България, Въпреки че хвърлиха  изключително големи усилия и западен финансов ресурс да манипулират и опорочат вота.

Защото без левица, която да солидаризира и обединява народните маси, десницата, която у нас е марионетка на западната глобална олигархия, превръща демокрацията в диктатура. А от там следва бавно и постепенно унищожение на страната и народа, за да може западната олигархия да овладее и изпомпа ресурсите на България. Именно такъв беше първоначалният План-А, който обаче на тези избори се провали.

Затова, по липса на друг начин, Запада премина към винаги готовия, но ТАЕН План „Б“. Какво обаче предвижда той?

Ако се замисли човек не е толкова сложно да разбере, че за да бъде дискредитирана и унищожена левицата в очите на българските избиратели, трябва да се натискат непрекъснато две копчета.

Първото копче е „коалиция с ДПС“. Това винаги е действало безотказно и е сривало резултатите на БСП до исторически минимуми. Затова през 2013 г. БСП генерира едва 13% подкрепа. Хитрите турчеещи се лисици от ДПС говорят кротко по телевизионните студия, уж за интересите на България, за това, че няма пари за „големи“ увеличения на доходите. Че трябва „с плавни стъпки“, с по няколко лева, да се увеличават парите в продънената и прокъсана кесия на българите, защото иначе държавата щяла да пропадне. Но когато стане дума за големите енергийни проекти – АЕЦ „Белене, Южен поток и Бургас – Александруполис, когато стане дума за ЕС и НАТО в гласовете им мигом започват да се долавят стоманени нотки: Можело да се увеличават до безбожие цените на тока и газта, но енергийни проекти с Русия нямало да се правят… защото така повелявали от Евросъюза. За излизане от ЕС и НАТО пък, според ДПС,  изобщо не може да става и дума, въпреки че тези структури от 26 години унищожават икономиката и отбранителната способност на България и са пряко отговорни за нечуваната бедност и мизерия сред българските граждани днес. Защото ЕС и НАТО били нашия „цивилизационен“ избор. Вярно е, че ЕС и НАТО  може да  са избор на неколцина крадливи „бизнесмени“ на хранилката на Сорос и Евро-фондовете, както и на обслужващите ги политици. Но съвсем не са избор на българския народ. А още по-малко пък на още по-бедното турско малцинство у нас, което най-раболепно продължава да пуска бюлетините си за тарикатите от ДПС.

Затова БСП май намери в себе си сили да се отърве от задушаващата прегръдка на турското „движение“. Но… нашенската либералстваща олигархия в колаборация със западните глобалисти усетиха това и вече осъществяват друг план, като подготвят друга, още по-коварна и убийствена прегръдка за въздигащата се БСП. 

Вчера „патриотът“ Валери Симеонов, когото ненапразно народът нарича „пуделът на Бойко“, се изцепи, че егото му не било голямо и затова призовава ГЕРБ и БСП да направят „голяма“ коалиция, уж в името на стабилността на България. Симеонов дори заяви, че той и колегите му Патриоти доброволно се отказвали от участие във властта, само за да бъде създадена такава „коалиция“. И за да е по-убедителен, същият патриотар Симеонов заяви, че между програмите на ГЕРБ и БСП нямало големи разлики.

Истината, обаче е коренно различна от брътвежите на Валерката. Още в началото на април токът ще скочи с нечуваните 40%. И това няма да стане заради програмата на БСП. А заради „програмата“ и антибългарските действия на ГЕРБ и бащицата Борисов. Защото още преди десетина – дванадесет години именно тогавашното правителство на БСП започна да строи и АЕЦ „Белене“, и Южен поток. Понеже беше ясно, че без тези големи проекти и домакинствата, и българската икономика ще останат без ток. И без газ. Тук не говорим дали ще е евтин или скъп токът. Говорим, че въобще няма да има. Защото „добричките“ ЕС и САЩ и тяхната маша Винету практически закриха АЕЦ „Козлодуй“. А сега искат да затворят и ТЕЦ-овете. Откъде ще се вземе токът при това положение?

Защо например Румъния и Турция увеличават своите ядрени мощности, а ние ги закриваме? Отговорът е един -единствен и твърде категоричен: Защото Запада и продажната българска олигархия искат да ликвидират нашата страна. И народа ни.

И единствената партия, която макар и не много, но все пак пречи на тези убийствени планове, е БСП.

А фактът, че социалистите, които са символ на солидарността и социалното национално, избухнаха на отминалите парламентарни избори, като увеличиха подкрепата си с 400 хиляди гласа, стресна и ужаси Запада и неговите български марионетки. Защото това на практика означаваше, че БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД не е убит. Че годините мизерия и западен геноцид не са успели да прекършат несломимата воля на българите за борба за един по-справедлив, солидарен и духовен свят.

И именно затова те решиха да унищожат окончателно и безвъзвратно БСП. Партията, която въпреки всичко се бори за България. Затова спешно, само ден след изборите у нас, привикаха Борисов в Малта за среща с неговите брюкселски господари. За да му набият в главата „опорните“ точки. Затова и сега лансират „идеята“ за „голяма“ коалиция между ГЕРБ и БСП. Или в най-лошия случай – за „експертно“ правителство, подкрепяно от ГЕРБ и БСП.

Само че такава „коалиция“ не може да има обща програма. Причината: Борисов и ГЕРБ са глобалисти, които искат държавата да бъде унищожена и на нейно място да се настанят Транснационалните корпорации. Затова в продължение на 8 години ГЕРБ методично и по план унищожаваше дребния и средния бизнес в България. А в края на този процес Борисов подписа СЕТА и така обрече на пълно унищожение българското селско стопанство и промишлеността. А заедно с тях и българския народ. Затова Борисов по заповед на брюкселските господари спря големите енергийни проекти и остави икономиката и хората без ток. Затова сега с рекордни стойности и непрекъснато се увеличава цената на тока и природния газ. А това също вещае унищожение на държавата и народа ни.

Точно обратно на ГЕРБ, социалистите искат да възродят българската енергетика. И на тази база да възродят българската икономика. Да спрат убийствената демографска катастрофа, каквато България не е преживявала от 100 години насам. Да върнат изконните български ценности като РОДОЛЮБИЕТО, нашите СЛАВЯНСКИ КОРЕНИ, дружбата и сътрудничеството с БРАТСКА СЛАВЯНСКА И ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ…

Затова програмите на БСП и ГЕРБ, не само че  имат различия. Те са коренно противоположни. И по тази причина натискът на Запада спрямо Корнелия Нинова и БСП става все по-жесток и свиреп.

Ето защо, за да защитим родината си, своите деца и себе си, ние, българските граждани, трябва да заявим ясно и категорично: НЕ ИСКАМЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Дошло време за ПРОТЕСТИ!  РЕШИТЕЛЕН И ПОСЛЕДЕН!  И ТО НЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ! А ЗА ДА ПОБЕДИМ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Следващия ход на глобалистите ще е конфликт на балканите, от което България няма нужда. Това още по-вече ще утежни обстановката в страната. Затова пълно обединение на всички независимо от етност , пол и религия , да спасим Отечеството

  2. герб е мафия народа трябва да разбере че герб се стреми да угоди на чужди интереси и да продаде българия за жълти стотинки и засвой придобивки герб е сбирщина от малоумници незабавно трябва да се свалят от власта за да е има българия

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *