ЗАКОН СРЕЩУ КОМУНИЗМА приеха ГЕРБ и РБ! Властта ще събори 10 хил. паметника! Забранява се комунистическата символика! Децата ще учат, че дедите им са били Престъпници! ТОП КОМЕНТАР! Виж Тук:

антиОтиващата си криминална банда ГЕРБ, вместо да се занимава с политическата, икономическа, мигрантска и демографска криза, която е затиснала умираща България, реагира точно като змия, която е в предсмъртни гърчове.

На изпроводяк депутатите от ГЕРБ и РБ си приеха на първо четене законопроект, с който обявиха комунистическия режим за престъпен и мракобесен. В закона е записано да се премахнат всички символи на комунизма – паметници, портрети, петолъчки, имена на улици и булеварди. Да се изличи от историята ни всяка символика и дори намек, че България е съществувала 45 години без ГЕРБ и СДС.

Законопроектът е внесен от шизоподобните Мартин Димитров и Петър Славов от Реформатория блок и драпащия към нов още по-тоталитарен пост Методи Андреев от ГЕРБ. Точно тия две партии, които най-тясно се доближават до идеологията на фашизма и благоговеят пред диктаторските и еднолични режими на управление! Парадокс!

Новия закон бе твърдо разкритикуван от парламентарните групи на БСП, АБВ, ПФ и „Атака“! Но депутатите им се оказаха твърде малко, за да го стопират.

Така в България 26 години след измислената и внесена от САЩ с помощта Горбачов „демократична революция“, внезапно „завърши процеса на декомунизация на страната“, гордо обявиха вносителите на закона.

В него ясно е записано: „Да се премахнат всички надписи, паметници, лозунги и символи на комунистическия режим, а той да се пренапише и изучава в учебниците по история като най-мракобесния в историята на страната!“

НДКТук е редно да цитираме Вапцаров, преди и той окончателно да бъде изритан от учебниците, като символ на вярата в един по-добър свят. А великия поет казва: „Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас може би!“

Реформаторите наистина жилят здраво, хапят и пръскат отрова. В предсмъртен ужас! Защото на следващите избори отиват на бунището на историята. И понеже все пак се напъват да бъдат запомнени с нещо, ще ги запомним с това, че са отнели на хората правото да вярват в доброто и да си спомнят с носталгия за славното минало на България. Стигна се дотам, че някой в залата изписка да се забрани и носталгията по комунизма! А „Хайл, ГЕРБ и СДС!“ да викаме ли, или това ще се приема догодина? С нов закон.

Идеята да рутим спомена за комунизма всъщност е Чудесна! Хайде всички заедно да взривим комунистическото минало!

Но първо ще трябва да започнем от НДК, понеже на пъпа на столицата стои дворец на културата, построен по комунизма, по идея на Татовата щерка Людмила Живкова! Дворец, който събираше деца и творци от цял свят.

Махнете го, взривете го, изравнете го със земята, малоумници! А на негово място постройте една хубава, модерна чалготека – с най-съвременни строителни материали и по европейски стандарт! Там да се весели подрастващият евроелит на България! Мамините синчета и мутрите- демократи!

хаинВеднага след това, ама немедлено, засадете с борчета и блатни кокичета Прохода на републиката, защото е строен – кога? По времето на съществуващия само в параноичните ви глави комунизъм! И от кого? От народа… с доброволен труд! Е, не! Такъв проход не може да има. Заравнете терена и чакайте Бойко след 50 години да ви опне там някоя магистрала!

Също така, намерете сто тона тротил и изпратете в небитието целия Димитровград! Но ако сте малко от малко жалостиви, предупредете преди това населението да се изнесе. А ако пък не иска- може и с него! Защото по вашата логика в този град сигурно само комунистически издънки живеят, с обременените си от миналото мозъци!

Слънчев брагНе забравяйте също да поправите въпиющата несправедливост със съществуването на комунистическия курорт Слънчев бряг! Вдигнете го във въздуха с всичките му хотели, тъй като и той е символ на социалистическото строителство! Но зорко евакуирайте туристите, че са все западноевропейци – та да не стане някой гаф! Вдигайте във въздуха и Златни пясъци, „Дружба“, ММЦ-Приморско, Дюни и всички огромни хотелски комплекси край морето, строени по онова време. А също и тези в Родопите, и в Рила…! Да не забравите!

И като стана дума за хотели, в центъра на всеки български град има поне по един огромен, пак строен от мръсните комунисти.

Тичайте за тротил, какво чакате? И ги вдигнете заедно с площадите и мраморните и гранитни административни сгради. Докато всичко комунистическо бъде изличено до дупка.

Слагайте взривове и под останалите, все още неразграбени заводи в Девня, Сопот, Казанлък, Бургас, АЕЦ Козлодуй… и цялата страна!

Под всички предприятия, които Иван Костов пропусна да продаде на безценица или да ликвидира во веки веков!

Взривявайте всички язовири, ВЕЦ-ове, водопроводи и други огромни инфраструктури на комунизма!

Гръмнете всички жилищни комплекси в София и страната, защото те също напомнят, сещате се за какво…

Изобщо, направо взривете цяла България, защото зад  всеки ъгъл дебне нещо построено през онези „мрачни и страшни“ 45 години, през които всички имахме работа, имахме храна, имахме спокойствие, ядяхме екологични продукти, не бяхме чували за ТТИП и СЕТА, не си заключвахме вратите, защото никой не влизаше в домовете да краде, работехме до 55 години и после си гледахме внуците. Алчни мутри не ни стреляха на всеки ъгъл, лекари не ни съдираха кожите за една операция, край училищата не се продаваше дрога, а клошари и безработни просто нямаше. Дори циганите работеха…

бедни1И най-важното- българската нация имаше цел!

Но най-добре ще бъде да взривите себе си!

Защото на нас фашизъм от най-нов и префинен тип не ни трябва!

Нито на децата ни.

А на вашите деца… На тях пък изобщо не им дреме, защото отдавна са в чужбина, където папкат милионите ви! И надали въобще си спомнят къде е България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Скандално-нет, адмирации за пишещите журналисти тук, бъдете здрави!
    Чудесно е, че Ви има!!!

  2. Да аз съм Комунист и не се срамувам. Аз ще Ви кажа 100 обекта сътворени през социализма, защото комунизъм не е имало и грешат много с термините, но от къде да знаят разликата вие ми посочете един построен след 1989г. До 1989 г. имаше две партии, на 11.11. 1989 г. се появиха 100 ?! Къде бяха до този момент? Никой не споменава отрязаните глави след Септемврийското въстание и удавените в Дунав въстаници, за зверствата на българските фашисти но плюят комунистите защо и те не знаят. Ходехме по два пъти на море и планина но имаше санатории сега руйни. Имаше заводи и селско стопанство сега трънаци и бодили. За едни наши кисели краставички в Русия и домати в собствен сос бой ставаше а сега пазара е зает от други. Мартине, кой ти налива пари та толкова много мразиш България и всички Вие “ демократи“. Русия не е СССР и мъглата по тая Велика страна е пагубна за нас българите. Ще дойде видов ден и то скоро…

    • Този Мартин Димитров е бил на 12 г 1989 г. Какво е изживял на тая възраст не мога да проумея? Как тогава е намразил комунизма който никога не е идвал в БГ? Мога само да го пратя на ПСИХИАТЪР за да не трепери когато говори. Това си е за лекар….

  3. В България комунизъм никога не е имало, бъркат „социализЪма“ на Живков с нещо, което никога не е имало. Идеите на комунизма бяха извратени и въпреки това, при Тато беше по-добре!

  4. Слънцето е звезда нали? Грее над всички хора нали? Ама това е чиста комунистическа идеология! Да му се нареди да залезе! Веднага! Мегоди Андреев, Мартин Димитров и прочие “ А вие вий сте идиоти“

  5. Тези малоумници не знаят с какво са се загърбели !Сега вече Българския народ ще ги прати в историята !Той ,народа ги предупреди на 13 . 11. 2016 година ! Сега прошка няма !Говедото се ражда теле и си отива говедо от този свят !

  6. Това ми напомня на Евгений бакърко и мавзолея!Тези малоумни създания,продукт на именно онзи период на нашата история, мислят че светът започва от тях!

  7. Братя Българи, нетрябва да позволяваме да рушат паметници, това е част от нашето изкуство, история и култура,стига с това безобразие, управиха държавата, че нямат друга работа, това са фашисти и продажници които сме позволили да ни управляват и подиграват с нас, за да бъркат толкова на дълбоко, трябва да се допитват до народа, трябва ни закон, за директно трепане на предателите и изменници на родината.

  8. БСП и ГЕРБ са от едната страна на барикадата и този закон има по-скоро за цел да прави реклама на, противопоставилата му се днес и отменила го утре – БСП!

  9. ЧИСТ ФАШИЗЪМ.НА ЗЛА КРУША-ЗЪЛ ПРЪТ.ТРЯБВА БОРБА СРЕЩУ

  10. ЧИСТ ФАШИЗЪМ.НА ЗЛА КРУША-ЗЪЛ ПРЪТ.ТРЯБВА БОРБА СРЕЩУ
    ФАШИСТКАТА СГАН.

  11. ТОЗИ ЗАКОН НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИ СВОЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ !ЗА ОСМИСЛЯНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗГЛЕЖДАНИ САМО ГРЕШКИТЕ НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ, БЕЗ ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА НАЦИСТКИТЕ РЕЖИМИ И МОНАРХО-ФАШИСТКАТА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО Е УВЕКОВЕЧИЛА ПАДЕНИЕТО И СРАМА СИ С ВЪВЕДЕНИЯ ТОГАВА „УЧЕБНИК ЗА МЪЧЕНИЯ“, КАТО ПОМАГАЛО НА ЖАНДАРМЕРИСТИТЕ, СРЕЩУ ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТРУДОВАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ, ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА !СЪЩИЯТ СЕ НАМИРА ВЪВ ВОЕННИЯ АРХИВ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! КОГАТО СЕ ВЪВЕДЕ ЗАКОН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА МОНАРХО-ФАШИСТКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ, КОГАТО СЕ ЗАЧЕТЕ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛТАРИТЕ ОТ ОСМАНСКОТО ИГО,КОГАТО СЕ НАПРАВИ ПРЕОЦЕНКА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И КРИМИНАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В СТРАНАТА, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ ГОДИНИ, ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМА И ЗАКОН СРЕЩУ КОМУНИЗМА !
    ЗА ВСИЧКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ СА ЯСНИ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТТА В ОСТАВКА, КОЯТО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО РЕШИ ДА СЕ ВРЪЩА В МИНАЛОТО, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ В ДНЕВНИЯ РЕД НА ОБЩЕСТВОТО, СТОЯТ С ВСИЧКА СИЛА ВАЖНИ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, НАШЕСТВИЕ НА „ФАЛШИВИ БЕЖАНЦИ“ ОТ ВОЙНАТА, ЗАСТРАШАВАЩИ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ И ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОЗИ УНИЩОЖИТЕЛЕН СВЕТОВЕН ХАОС ?
    ИЗМЕСТВАНЕТО НА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЗАНИ С ПОСЯГАНЕТО КЪМ ПРАВОСЛАВНАТА НИ РЕЛИГИЯ, ПОДМЯНАТА НА ИСТОРИЧЕСКОТО НИ МИНАЛО И ИЗДАВАНЕТО НА МИНИСТЕРСКО ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЦЕЛЯЩО РАЗСЕЛВАНЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ НА ХОРА С НЕИЗЯСНЕН ЛИЧНОСТЕН И ГРАЖДАНСКИ СТАТУТ, СА ВСЕ ПРЕДАТЕЛСТВА КЪМ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ, НО ПРАЗНОГЛАВИЯТ МЕТОДИ АНДРЕЕВ И НЕГОВИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ НЯМАТ МОРАЛ, ЗА ДА СТЕПЕНУВАТ НЕЩАТА ПО ВАЖНОСТ В ТАЗИ БЕДСТВАЩА СТРАНА И ПОТЪРСЯТ АДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ НА КРИЗАТА, В КОЯТО САМИТЕ ТЕ НИ ВКАРАХА !

  12. ПРИ ТАТО ИМАШЕ СЕРИОЗНИ ОГРАНИЧЕНИЯ – БАНАНИ НАПРИМЕР – ОТ ВРЕМЕ-НАВРЕМЕ. СТРОЕШЕ СЕ ОБАЧЕ ЯКО И НЕДОСТИЖИМО. И СЕ ПРАВЕШЕ ОРИГИНАЛНА – БЪЛГАРСКА – НЕПОДРАЖАТЕЛСКА КУЛТУРА. ЖАЛКО – ЧЕ СИ ОТИДЕ ОБРУГАН – ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ МУ МЕКЕРЕТА. ГРЕХОВНО Е – ДА ИЗКОРЕНЯВАШ СТАБИЛИЗИРАНИ ИНДУСТРИИ – ЗА ДА СТРОИШ ПУСТЕЕЩИ – В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ МОЛОВЕ. ПЪК СВОБОДА СИ ИМАХМЕ – И ИСТИНСКА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ТОВА – В КОЕТО СЕ ПЪРЖИМ ДНЕС – ОТ ВСЯКА ГЛЕДНА ТОЧКА Е МЕНТЕ.
    И – КАТО СИ НЯМАМЕ ЖИВКОВ – ЩО ДА СИ НЯМАМЕ ЗАКОННИЯТ БЪЛГАРСКИ МОНАРХ!?!

  13. тази сутрин гледах по телевизията директора на НДК Боршуш, който се хвалеше как се преобразява НДК във връзка с председателството на България на ЕС. Показа залите, в които ще се заседава. Даже се оказа, че едната зала ще бъде по-голяма от залата, в която се заседава в Брюксел. Тогава се помислихи: ама как, та НДК е комунистически символ, защо така се гордеят с него. Спомням си след 10.ХІ някои демократи как крещяха, че НДК било грандомански проект, че било една грозна сграда, че символизирала малоумието на тогавашните управници. Помислих си дали Методи Андреев няма да нареди да го гръмнат, а пък се оказа че те се готвят да посрещат видни гости в него.

  14. На вас ви трябва фашизъм ! Джавкате против мутрите, но сте техни копия ! За вас само Хитлер !

  15. „Реформаторите наистина жилят здраво, хапят и пръскат отрова. В предсмъртен ужас! Защото на следващите избори отиват на бунището на историята.“ Това за да се случи, трябва това което публикувате в тази страница, да става достояние на всички българи, не само на тези които имат достъп до интернет. Не съм в България и не знам дали издавате вестници, дали имате достъп до радио и телевизия, но трябва.

  16. АЗ СЕ РОДИХ И ЖИВЯХ В ТЕЗИ ХУБАВИ СПОКОЙНИ СИГУРНИ ГОДИНИ БЯХА НАЙ ХУБАВИТЕ ОТ МОЯ ЖИВОТ НО ЖАЛКО САМО ДО 1989 СЛЕД ТЯХ ДОЙДОХА ЦЕННОСТИТЕ ОТ АДА ОТ ЦЯЛОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ОТ 681 ДО ДНЕС НАЙ ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ ОСТАВАТ ОТ 1944 ДО 1989 А БЯХА ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРАТСКА РУСИЯ ЕЛАТЕ БРАТУШКИ ОТНОВО ДА НИ ОСВОБОДИТЕ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  17. По света има много гробници: пирамидите, Тадж Махал, Казанлъшката и т.н. Човечеството би трябвало до гроб да е благодарно на историята, защото тогава не се е намерил местен Евгени Бакърджиев, воден от неописуема злоба към предишния строй, да ги взриви.

  18. МАРТИН ДИМИТРОВ ДА ТЕ НАКАЖЕ ГОСПОД ТЕБ МАЙКАТИ КОЯТО ТЕ Е РОДИЛА ДЕЦАТА ТИ АКО ГИ ИМАШ СЪС НАЙ ЖЕСТОКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗАЕДНО СЪС ЦЯЛАТА ХУНТА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ РАК ДА ВИ ХВАНЕ В ГЪРЛОТО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *