Цецка Цачева избухна: Не съм била партиен секретар, а само редови член на БКП!

ЦецкаПредседателката на Народното събрание Цецка Цачева подскочи като ощипана и се скара с Велизар Енчев.

Независимият депутат намекна,  че преди 1989 г. тя  е била партиен секретар на БКП, а след това е претърпяла странна метаморфоза и се издигнала до най-челните редици в ръководството на ГЕРБ. Енчев й подаде умело топката по време на  дебатите за  осветляването на имената на хората, които в момента държат в ръцете си досиетата на всички, които са работили  за  бившата Държавна сигурност.

Енчев поиска да се осветляват не само агентите, но и бившите партийни секретари, които имат не малък принос към вербовката на съответните агенти и са снасяли на властта кой е подходящ и кой не. И каза, че например  Цецка Цачева е била партиен секретар в Плевен преди десети ноември  1989 г.

Цачева се зачерви, ядоса се,  взе думата като редови депутат и на всеослушание  заяви, че е работила в Градския народен съвет в Плевен, обаче там не била  партиен секретар, а само редови член на БКП.

Тя заплаши  Енчев, че ако не й  представи доказателства за работата й като партиен секретар, самата тя ще намери  конституционен начин да се защити. Което означава, че го плаши със съд.

В момента в Народното събрание работят 20 бивши агенти на ДС и над 20 бивши партийни секретари на БКП, маскирани като депутати от различни партии. Най-много от ГЕРБ!

https://youtu.be/liKezcfOp-4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тя се е пребоядисала в буквалния и преносен смисъл – от брюнетка стана… блондинка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *