Пълна гавра! Увеличиха детските надбавки с… 2 лева !!!

детски надбавкиРодните ни депутати  приеха окончателно наредбата да бъдат  увеличени детските за първо дете с 2 лева! От януари  семейства, които отглеждат по едно дете ще получават от държавата не 35, а цели  37 лева!

Ако са имали смелостта да родят две  деца, то надбавките  ще са 85 лева на месец,  а тези, които имат три или четири и вероятността да са българи е почти нулева, ще взимат  съответно общо 130 и 140 лева.

При положение, че в семейстото има дете-инвалид, или е родено с трайни увреждания, депутатите не отпуснаха нито лев повече и изтерзаните майки, но които им се налага за цял живот да останат вкъщи, приковани с грижи за болното, отново ще получават 240 лева, които няма да им стигат нито за лекарства, нито за памперси.

Пълна дискриминация е, че към различните деца се гледа по различен начин у нас. Ако бащата в семейството получава 1050 лева заплата, майката не работи, защото гледа бебето, а то е само едно, няма право на детски надбавки. Депутатите са изчислили, че такова семейство е богато и може да посрещне нуждите си, затова детето няма нужда от помощи.  

Явно народните ни избраници или нямат малки деца, или нямат внуци, или имат толкова много пари, че нямат идея колко струва отглеждането на едно дете. За тях 350 лева доход на член от семейството е напълно достатъчен, за покриване на всички нужди – облекло, храна, ток, вода, лекарства, парно и всичко останало. Въпреки че синдикатите отдавна изчислиха, че за да се живее нормално в България, средният доход на член от семейството трябва да е 1000 лева.

Геноцид над българския народ! Така може да се нарече поредната изцепка на парламента. Два лева на месец за едно дете означава едно бурканче плодово пюре, или четвърт кутия бананова каша, която се изяжда точна на два пъти.

Че сме бананова република, знаем отдавна. Че ни третират по-зле от имигранти в собствената ни страна, също знаем отдавна.

Но защо Бойко Борисов се пита от трибуната каква е причината да не се раждат деца и защо нацията застарява, ей, Богу, не го разбираме!

https://youtu.be/TjRJiKuGtS8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. До Доби: Гръмни се ти, ма, пари за копелдаците няма да има, щото не ги заслужават!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *