Шок! Бивше Гадже Размазало моделката Глория в 3-часов Животински Побой! Виж Тук:

Глория запналаМоделката Глория призна ужасяваща тайна за себе си.

Преди време бившият й вече приятел буквално я спукал от бой. „Беше много ревнив, крещеше ми за всичко, правеше панаири с повод и без повод, а веднъж изля цялата си юмручна агресия отгоре ми.

Бяхме в апартамента му, той започна да ме обвинява в нещо, след това да крещи, после да ме бие. Всичко продължи три часа. Три часа викове и бой, през които ми си искаше да съм умряла. Такъв стрес получих, че още не мога да намеря старото си „Аз“. Минах през различни терапии, опитах се да стана по-силна, но зная, че травмата ще остане още дълго в мен“.

Тежкото си преживяване Глория разкри по време на груповата терапия, докато с част от съквартирантите беше вкарана в лудницата за наказание, че не вярва в доброто и любовта.

На зрителите обаче им стана ясно защо красивото момиче непрекъснато сменя настроенията си, защо плаче при най-малката обида и защо изпада в истерия, когато някой й повиши тон.

Самата тя също започва да крещи двойно по-силно, но явно това е вид самозащита, след която рухва, мята се в леглото и се завива през глава.

Явно повечето от съквартирантите са с подобни травми. Жана също е била ступвана като дете от любовниците на майка си, а по-късно и от собствените си любовници. Затова е и така лабилна. Рени още си ближе раните, след „заточението“ по волята на съпруга си в Израел, а Ирина и кака Лара са преживели изневяра, в която самите те са участвали.  Миглена Ангелова пък е безкрайно самотна след поредния си четвърти развод и разтурянето на петата сватба. Затова и може би в Къщата съвсем логично бе направено отделно помещение, наречено „Психодиспонсер“, а съквартирантите два дни ходеха вътре с усмирителни ризи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *