Става Страшно! Путин с Ултиматум Към САЩ: Изнасяйте се от Сирия!!! Русия Струпва Военно-Космически сили в базата Хмеймим! Виж Тук:

putin111Руският президент и топ политически шахматист Владимир Путин още веднъж изпревари САЩ. С категоричен тон той разпореди да се прекратят преговорите с Белия дом по Сирия. И издаде заповед за постоянно настаняване на щурмовата група на руските военно-космически сили в базата Хмеймим. Разпореди и бюджетът на Русия за 2017 г. да се подготви за война. На всичкото отгоре от 3 октомври започнаха мащабни войскови учения в западните и централни части на Русия, които ще продължат до 10 октомври.

Защо е всичко това? Ами много просто. Тъй нареченото „сътрудничество“ със САЩ, само пречеше на руската групировка в Сирия да изгони терористите от териториите, които са заграбили, защото Щатите настояваха руските ВВС да не  извършват въздушни удари  по така наречената „умерена“ опозиция. А през това време и „умерените“ и неумерените ислямски главорези, по заповед на Вашингтон, унищожаваха цели градове, барабар с населението. А американските „инструктори“ съобщаваха на терористите всички координати на бъдещите руски удари и джихадистите ги използваха за контранастъпления по правителствените сирийски войски.

Прекратяването на „сътрудничеството“ със САЩ развързва ръцете на руската авиация, сирийската армия и подкрепящите я ирански, ливански и палестински части да действат свободно срещу  терористите.  Казано с други думи: Русия започна подготовка за нанасяне на решителния си удар не само срещу ислямските радикали, но и срещу коалицията от държави, финансираща ислямския тероризъм в Сирия – като САЩ, Саудитска Арабия, Катар и Турция.

Владимир Путин направи и още нещо: Отправи ултиматум към Белия дом и Пентагона: Да спрат да пречат на Русия, да се изтеглят от Сирия и да премахнат санкциите срещу държавата му, след което може да започнат преговори. „В противен случай Западът ще загуби Близкия Изток, а Русия ще укрепи още повече влиянието си в този район“, заяви руския премиер.

Имат ли някакъв избор САЩ? Със сигурност – не! Като пълни аматьори и авантюристи САЩ струпаха въоръжения в страните от Западна и Източна Европа, с цел да сплашат руснаците. Но сега, когато се налагат решителни действия, истинските намерения на Белия дом (единствено да вдига пушилка), лъснаха. Винаги, когато стане напечено САЩ просто се отдръпват. Те не са свикнали на пряка конфронтация с равностоен противник. Политиката им винаги е била да се бият със слабаци, като при това жертват чужда кръв – „бой до последния индианец“. С удоволствие нападат от въздуха беззащитни обекти като болници и училища, а често и  съюзници, които не подозират, че ще умрат от „приятелски огън“, или както казва Владимир Владимирович от „удар в спину“. Коварството на Запада е пословично, а Щатите са неговия най-ярък представител. Не е необходимо да се връщаме много назад в историята, за да докажем това. Трябва само да си спомним с каква сатанинска методичност и последователност бяха разгромени икономиките на държавите от Източна Европа, а населението им бе тласнато да напусне териториите. След което – съсипани и омаломощени, ги „пуснаха на кучетата“ – талазите ислямски джихадисти-бежанци, които връхлетяха Европа.

Със сигурност САЩ сега ще отстъпят пред мощния напор на Русия в Сирия… с надеждата по-късно да скочат върху жертвата си и да я удушат. Но ще си останат само с мечтите! Защото Русия можеш да я излъжеш, но не можеш да я победиш. Ето това все още не са разбрали самонадеяните янки. И явно ще им се наложи да го научат по трудния начин. Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Vsichki Amerikanci hodqt sys peleni nasrali se od Putkin,tova skaski za Balkanskite Rusofili praite!!

    • Глупак, поне се научи да пишеш на нормален български език.

    • Do ivan mihailov
      Zashto ne vzemesh edin vibrator da si go navresh v gaza a se zaiajdash s rusia?vsichki amerikanci, za razlika ot rusia,vzimat si vibratora i si go pahat otzad, sled tova se drogirat i sa shtastlivi, ti sashto si amerikanec,ako niamash pari za vibrator, vzemi edno shishe, ma da e po goliamo

      • Georgi,не знам само защо руские БЯГАТ на запад а не обратно.Явно вибраторите им харесват! Айде и ти опитай!

      • До малък Жоро. Жоро, бягат тези, на които ги сърби гъза. За съжаление те станаха много.

  2. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Крадеца вика – “Дръжте крадеца”…!
    или
    Защо за да не фалират пак…, САЩ започнаха трета световна война…
    (…както при първата и втората световни войни – “Интереса клати феса”…)
    (май 2014г.; юни 2015г.; октомври 2016г.)

    Фактите:
    1. САЩ и НАТО капитулираха политически пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.
    2. Е.С. иска САЩ да спре войната срещу него за отнемане на африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия и Иран…!!!
    (ръста е 17% за година…)
    3. Реалностите
    – Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА, срещу американските агенти на влияние, прикрити като евро-политици.
    – Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и Украино-Молдовското пространство и планирано и финансирано насочване на милионни тълпи емигранти, от зоните за налагане на американска “демокрация” в Ирак, Афганистан и Сирия, към Европа…”
    Принципа е:
    – “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”
    4. Началото:
    – Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
    5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:
    – Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
    – За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет”, създадоха и въоръжават ИДИЛ и с наше оръжие боеприпаси, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия…
    – С фашистки преврат, ръководен от Политическото разузнаване на държавния департамент, през февруари 2014г. запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”.
    6. Ескалация
    – Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия. Масиран терор организиран от Политическото разузнаване на държавния департамент, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)
    – Налагане санкции на Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС и България (“Северен поток”, АЕЦ-Белене и “Южен поток”)…, но и рязко засилване на американо-руската търговия…!
    – Изнудване на слабоволевите съюзници, като Молдова, България, Прибалтика и Полша, за пряко участие в украинската гражданска война…

    7. Действия в България:
    – Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез ниски доходи, финансово задължняване на страната и предизвикване на етническа криза.
    (дебелоочието на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)
    – Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев, Митов и Ненчев, американците целенасочено предизвикват политическо, икономическо и военно (“хибридно”, а на времето се казваше “комплексно”…) противопоставяне с Русия…!

    8. Последващи действия:
    – Запазване на световно господство…, чрез разпалване на войни със “средна” интензивност в Сирия или Украйна.
    – Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

    9. Крайна цел на САЩ:
    – Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

    Аргументи:
    – С класически американски цинизъм експерта Пол Кристи заяви – “Трябваше да измислим как американците да си живеят добре за сметка на други…”
    – Заместник военният министър на САЩ Робърт Уорк заяви в Арлингтън…:
    “… САЩ не може да си позволи Русия и Китай да бъдат равни по сила като САЩ…! Ако те продължават да се развиват технологично и научно повече от нас, това налага да започнем гореща война с тях и да бъдем първи и категорични с ударите си…”
    Експертите от Пентагона, които командват Плевнелиев, Митов и Ненчев смятат, че военен конфликт с Русия, освен от Украйна може да започне и чрез провокации от държави като Полша, Прибалтика, Румъния и… България…(!!!)

    Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа…
    (ако сме луди да го допуснем)…!!!

    А най-кървавото още предстои…
    .

    • Целият Българският народ трябва с апел към Президента най-скоро време трябва да се махнем от ЕС от това по бедни и просяци няма да станем ние стигнахме дъното това бе волята на нашите управници не както се изказа най-нагло и подло че ЕС и НАТО го притискали да вземе парите за бежанците какво ме интересува бежанците Борисов погледни народа си ВИЖТЕ МОЛДОВА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕЗИДЕНТА НЕ МУ ТРЯБВА ЕС.ЗНАЕ ДОБРЕ С КОЙЯ ДЪРЖАВАТРЯБВА ДА БЪДЕ.ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ НИЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКАМЕ ЕС.НИТО НАТО ЯНКИТЕ,ИСКАМЕ ТВЪРДО РОСИЯ И СВОБОДА

    • Така е,но за съжаление,нашите,,богопомазани“ политици,продължават да ни подлагат на хамериканците,а на следващите избори,пак дебилите и вечният,,електорат“ще ги изберат…

  3. За последните събития в света, не САЩ, или която и да била държава трябва да се вини, а господарите на света. Тяхната цел е да умаломощат света и да създадат световното правителство. Под техен пълен контрол са САЩ, Европа и голяма част от останалите страни в света. Дали ще успеят да присъединят към себе си милиардерите от Русия, Китай и Индия, предстои да видим. Путин изглежда им е на пътя. Предстои още да видим, какви ще бъдат действията на Тръмп в това отношение.

  4. По всичко личи, че трябва да се засили охраната на Путин! Или да се перифразира „За Родину, за Путину!“ И тогава става страшно! ВСВ ряпа да яде, Третата ще е и последната! Тъпите янки ще сринат света на принципа „след мен и потоп“! За това трябва да се развали федерацията им и да станат 50 и повече малки смотани държавички! Ама как да стане? Питайте Путин!

  5. Стани стани юнак Балкански !
    От сън дълбок се събуди !!!
    Срещи изедници брюкселски … ти българите , поведи !

  6. Само Русия, винаги и сега! Защо ли? Защото ако България е заплашена, нито един американец или англичанин не ще се трогнат и не ще бъдат на наша страна! Никога! А и какво да искаме от тях, хора без вяра или с различна от нас вяра, студени, пресметливи и гадни. Чърчил мразил България, аз мразя Англия…. Човек не трябва да обича враговете си, а САЩ и Англия (и Франция и Германия) са наши изконни врагове.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *