Владимир Путин: САЩ готви Война на Балканите! Соросоидни Майдани в Сърбия и Македония! Ще пламне ли България?!

5

voina_uliciЗападът и САЩ подготвят серия от улични протести на Балканите. Соросоидните „улични циркове“ стартират от Баня Лука и веднага след това продължават в Скопие и Белград, информира сръбският сайт Informer.

Руските тайни служби са предупредили Белград, че има организация на „внесени“ отвън  кървави сблъсъци в Баня Лука – столицата на автономната босненска република Сръбска. В населената предимно от сърби Република Сръбска, която е част от Босна и Херцеговина, са планирани две отделни  демонстрации – на поддръжниците на управляващите и на опозицията. И тъй като управляващите автономната република са анти-американски настроени и така охпределят цялостната политика на Босна, целта на ЦРУ е да ги свали от власт.

Полицията е на крак, защото е изтекла информация за предварително подготвени кървави безредици по време на демонстрациите.

Вътрешният министър Драган Лукач вече каза на  пресконференция, че в Баня Лука са дошли много хора от Босна и Херцеговина, Хърватия и Сърбия. Те са с доста мръсни намерения и ние бяхме предупредени. Ще направим всичко възможно да не се пролива кръв, допълни министърът.

В момента ЦРУ подготвя опасен сценарий  за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите, категорични са от Република Сръбска, като за опасния сценарий вече са предупредили и сънародниците си от Сърбия, както и властите в Македония.

Целта на протестите и сблъсъците е  да се вдигне вой в света, че управляващите  в Сърбия, Република Сръбска и Македония са кръволаци и проливат кръвта на свободолюбивия си народ. На втория етап ще се пропагандира, че тези три държави се нуждаят от „чужда помощ“ и под такъв предтекст САЩ ще докарат световни наблюдатели, миротворци от ООН и войски на НАТО, уж да охраняват сигурността на Балканите. А всъщност истинската цел е да се пресече влиянието на Русия в тези балкански страни. На трети етап ще се организират нови цветни революции, чиято цел ще е да доведат на власт нови про-американски правителства… които пък ще имат за задача да вкарат държавите си в кошарата на НАТО.

Сценарият е като в страните от Северна Африка, където ЦРУ и Сорос организираха т. нар. „Арабска пролет“. А вместо демократизация и мир, американците донесоха война и предизвикаха миграционна криза.

Руският президент Владимир Путин също е заявил в разговор със сръбския си колега , че в момента  САЩ и Великобритания подготвят на Балканите гражданска война, която ще запалят с помощта на десетки хиляди агенти и платени соросоидни провокатори. Планът на янките стартира от Република Сръбска, а след това ще се пренесе  в Македония и Сърбия. Целта е дестабилизация и сваляне на проруски настроените правителства, назначаване уж с демократични избори на удобни кабинети, които да позволят на САЩ и ЕС да поемат пълния контрол над тези държави.

Планират се провокации, протести, демонстрации, безсмислено насилие и убийства, тъй като без кръв няма да е достатъчно убедително да се поиска помощ отвън, твърди сайтът.

Америка иска да утвърди влиянието си във всички страни, които не са се присъединили към нея и на практика да подчини на военните си мераци цяла Европа, стеснявайки кръга около Русия.

Путин обаче предупреди, че ако НАТО продължава да разполага оръжие близо до границите му, както направи с Литва и Латвия, а сега и с Румъния, то Русия ще отговори адекватно и ще направи противоракетен щит, както и ще сложи същия брой оръжия край границата си, колкото са сложили и от НАТО.

А това мирише на война и много кръв. Но Америка е далече чисто географски. И е по-вероятно да го отнесат само безгласните и наведени пред САЩ европейци. За пореден път!

А на въпроса ще засегне ли една бъдеща балканска война България отговорът е: Не, няма да ни засегне по никакъв начин. Защото България отдавна е продадена на американския интерес и сме толкова покорни, че янките гледат на нас като на своя колония. Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. …………………….
  В Русия гордо управлява Путин.
  Путьовци командват във България!
  …………………….

 2. Айде да почва третата световна, че да се приключва с тоя ад, наречен Света! То е ясно, че човечеството не е света, но ти писва от терористи и на власт и с пушки в ръка. Например, ако паднат навред ракети ще умрем сите. Така няма да има партии гета, крадци, политици на лапачка тук, джихадисти, османци, фашисти, комунисти, нитроглизениристи, канибали, абе няма да има ядове… Тогава като останат хлебарките, а може би и врабците и плъховете, ще си направят раят. И ще четат лаптопите ни и ще цъкат с езици – тия хора са луди? Вместо да си живеят живота, те война след война и мъки след мъки? Тогава с последни сили ще се надигна от пепелта и ще профъфля – виновни затова са гусин Сорос и мафия и нашия Президент и олигархията, дето ни изтъпанчиха на фона на ракетите. После ще падна умрял и плъховете ще ме изядат… но аз ще ида при Господ и ще кажа – аве таранкоолу, ти създаде тоя луд свят, това ли искаше? Е, каквото си посял, такова пожъна! И ще ида в ада, където ще пия бренди с дяволиците и ще си купонясваме в солариумите. Щото в рая нямало кръчми и само пеели ангели и светци и се подмазвали на Господ… Така го виждам близкото бъдеще…

 3. ЕДНО НЕДОНОСЧЕ, НАРЕЧЕНО РОСКО СЕ ЗАПЪТИЛО ПО ПЪТЕЧКАТА ШЕФ НА НАТО… И СРИНАЛО НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА…
  НАРИЧАЛА СЕ БЪЛГАРИЯ!!!…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *