Забранено Лекарство Уби Павел Чернев! Патриотът знаел, че ще умре млад!

Павел голямаПавел Чернев, който почина внезапно вчера, имал натраплив страх от смъртта и се смятал за обречен.

Още докато беше във ВИП Брадър, неговият защитник – тогавашният кмет на Каварна Цонко Цонев разкри, че бившият депутат има тежко заболяване и е несправедливо и нехуманно да го обвиняват за килограмите му.

Преди време той спортувал, поддържал фигурата си, но хванал сериозна дископатия. В стремежа си да го излекуват без операция, лекарите го натъпкали с цяла шепа лекарства, които той пил много време. Те пък имали страничен ефект – събиране на вода в организма и бързо напълняване.

Павката беше строен мъж, всички го помнят! Но откакто изпи тези лекарства, първо подпухна, после започна яко да качва килограми. За спорт и тренировки и дума не можеше да става, тъй като едва ходеше. Непрекъснато имаше болки в гърба и единия крак. Той се изплаши и започна да се движи по-малко, за да избегне болките.

Павел ЧОще по-голям стрес му докара фактът, че едното от лекарствата, с които го тъпчеха, по-късно се оказа опасно за здравето и беше официално забранено за употреба. Той много се изплаши и ни каза – отровен съм! Въпрос на време е да умра. Страхуваше се, че ще го удари или инфаркт, или инсулт. Това предизвиквало забраненото хапче, от което той беше изгълтал доста опаковки, каза още тогава Цонев.

Чернев не празнувал цели 14 години и рождения си ден. Баща му починал на същата дата пред 2000 година и то сравнително млад. Това му докарало допълнителен стрес и считал датата за фатална. Смятал, че ще си отиде млад като баща си. Което и се случи.

Само че не от инфаркт или инсулт, а от белодробна емболия, както показа днес аутопсията.

Павел Чернев
Тук на тротоара завърши животът на стресирания националист

Във „ВИП Брадър“ Павката призна и друго. Че се страхува от обвързване. Самотен е, но е избрал съзнателно самотата, защото знаел, че е обречен. Тогава към него най-много се привърза фолкаджийката Лиана, която го прие като по-голям брат и закрилник и непрекъснато ридаеше в обятията му.

Днес тя написа тъжен пост във фейсбук и се сбогува с другарчето си, отказвайки да повярва, че вече го няма.

Много хора потвърдиха, че Чернев е живял в непрекъснати болки и стрес, а дали фаталното лекарство или стресът в по-голяма степен го погубиха, никой не може да каже! Skandalno.net изказва своите саболезнования на близките и приятелите на Павел Чернев! Почивай в мир, патриоте!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Вместо да се страхува, трябваше да пази диета. Той буквално се е предал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *