Шокиращо Разкритие: 50 хил. Американски Агенти на Влияние в България! Работят Държавата ни да Изчезне до 15 години! Превръщаме се в Биомаса!

agenti1В България работят над 50 хиляди чужди агенти, които получават солидни пари от САЩ и различни американски  фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“.

Това заяви изненадващо проф. Стамен Стаменов в Бургас, където се проведе Национална конференция под наслов „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“.

Защитниците на българската история и ценности обикалят от град на град и проповядват своите идеи за опасността,  която е надвиснала над България и българщината, но малцина ги чуват. Засега!

agenti2

Американските агенти не работят само у нас, а във всички източноевропейски и славянски държави. Целта е населението да се превърне в напълно консуматорско общество, да се зомбира, да спре да се бори за правата си, да стане послушно, за да се манипулира по- лесно. Роля за това имат и храните, с които ни тровят, пропагандата, която се излива от стотици купени от соросоидите сайтове, непрекъснатите манипулации и провокации спрямо българските национални традиции, патриотизъм, история и обичаи, промяната на ценностите, вкарването у нас на американския модел – агресия, наркотици, загубване на всякакви идеали, прекъсване на корените и връзката с историята и националната гордост.

agenti

Според проф. Нако Стефанов, който също бе гост на конференцията, само на Полша е отредена друга съдба. Тя ще претопи останалите славянски държави ще се превърне в суперсила с помощта на американците, ще претопи и погълне  Централна Европа и границите й ще стигнат до Турция. Залага се на факта, че Поляците мразят Русия и ще са единствените, които ще поставят твърда граница между нея и Европа. Като по този начин изолират Русия напълно. Така ще спрат руското влияние върху останалите бивши славянски и соц. страни.

Полша ще бъде и добре въоръжена с натовско оръжие с цел Русияда бъде натикана в ъгъла.

Ние още не виждаме, още не разбираме, но България ще изчезне като държава до 2029 година и тук ще има не народ, а население. Хора, които не мислят за нищо друго, освен за оцеляването си – една биомаса, която само работи и консумира.

agenti3

„Искат да ни  превърнат в  хора, които не помнят своята история, своя  род и език, които нямат собствено мнение и лесно могат да бъдат превърнати едновременно в роби и роботи, подчерта проф. Стефанов и призова да се вдигне интелектуална революция, която да събуди българския дух и сили и той да въстане срещу влиянието на САЩ и опитите да бъдем претопени като нация.

Пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство, връщането ни към руските пазари. В Русия не се интересуват прави ли са или криви краставиците, а дали са вкусни. Харесват българските плодове и зеленчуци, мляко и месо, консервите… Това е един огромен пазар, който насила ни накараха да загърбим.

А ние в момента изпълняваме европейските директиви – селското ни стопанство загина, енергетиката я дадохме на САЩ и други чужди фирми, дадохме си златните находища на концесия и се превърнахме в просяка на Европа, категоричен е професорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

31 коментара

  1. Професорът е преувеличил. Да, ще изчезнем, но повече като мислещи хора, ще се превърнем в зомбита и евтина работна ръка. И в територия.

  2. Защо мразите РУСИЯ,глупаци???САЩ ли ви избави от робство,САЩ ли ви даде след ВСВ оръжие на преференциални цени,за да сте силни и независими до 89-та година?
    Ненапразно и РУСИЯ,и КИТАЙ изгониха всички НПО от териториите си,защото там има умни хора които,за разлика от вас,СОРОСОИДИ,видяха,и то съвсем правилно,че всички тези НПО са нищо повече от ПЕТА колона на държави,чиято история е по-млада от дувара ви на къщата на село.
    Спрете да плюете руснаците,защото без тях няма да можем да се оправим !!! ТЪПАЦИ

  3. Много малък народ сме и сме много бедни.Лесно се продаваме за парички и САЩ точно това използуват.Че кой например ще се откаже някой да му подари 100 х.лв,ей така само да стои пред компютъра,да обикаля телевизиите и да хули всеки и всичко което е против „евроатлантическите „ценности.Вестници,телевизии,сайтове-всичко вече е спазарено,а народа лесно се манипулира,но това е положението спасение няма.Това ,че ГЕРБ си позволи така дебелашки да манипулира изборите какво ви говори,та те вече се смятат за господари на положението,просто няма кой да им противоречи,всичко е купено от тях.

    • До ГРАЖДАНИНА,НЕ СЪМ ГЕРБО-ГЕЙ,НО ГЕРБ НЕ СА ВИНОВНИ,ТЕ ТРЕТИ ПЪТ !!!!!!! ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И САМО С 19%,23%,26%,! НИМА ТОВА Е НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ?! ИМА ЕДНА НАРОДНА МЪДРОСТ,,КАКЪВТО Е НАРОДА,ТАКЪВ МУ Е РЪКОВОДИТЕЛЯ,,ИЛИ ПО ГЪЗАРСКИ,,ВСЕКИ НАРОД,СИ ЗАСЛУЖАВА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ,,! ВСЕКИ ДА ВЗЕМЕ ОГЛЕДАЛО И ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ,В НЕГО ЩЕ ВИДИ СЕБЕ СИ И ДЪРЖАВАТА СИ!

  4. НПО-тата трябва да бъдат разгонени.слуги на чужди интереси.

  5. Много се радвам, че милиони ще платят с кръвта на децата си, за алчността. Радвам се да видя края на Европа и Америка, радвам се че населението на Земята ще намалее от консумативен боклук и ще се освободят пътищата за нов режим и религия от изток. Нека се продават на американците, колкото повече, толкова по- бързо ще се осъществят мечтите ми.

  6. Значи ще изчезнем до 2029г. А аз все си мислех, че ще е до 2029.5 година, а пък едни ми казваха, че ще е в 2029.35 година. Еди вЕрвай сега.

  7. Човекът с право се тревожи, но соросо-идиотите, които се гушат с кървавите и крадените пари отвъд Локвата, веднага се „обаждат“! Така е отредил Господ, когато създал хората на шестия ден. Тогава Св. Петър го попитал: „Господи, ти добре напарави като създаде хората, ама как ще се познава кой от тях е болен и кой долен“? Господ му казал: „Не се бой Св. Петре, те сами ще се обаждат“! Болните се обаждат на лекари, билкари, чакръкчии, а соросо-идиотите – с коментари по форумите, като сержо-менковците.

  8. Едмон Ротшилд: „През 2030г. няма да има нито държава България нито живи българи.“ Считам коментарите за излишни.

    • ДО П.ПАТРОНА,НЕ САМО,ЧЕ НЕ СИ ПАТРОН,АМА НИЩО НЕ ПОЗНАВАШ,БЪЛГАРИЯ Е БИЛА,ЕСТЬ И БУУУУУУУУУУДЕТ,Я СКАЗАЛ! АКО Е НУЖНО СОРОСОИДИТЕ ДО ЕДИН БУДУТ УНИЧТОЖЕНЫ,ДО ОДНОГО!

  9. Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме…
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни…
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни…
    Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ –
    а всякому мерамът е развала…

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875г. П.Р. Славейков

  10. Всъщност това не е за 2029 година а за 2009 – от години българинът празнива Хелуин, от години българинът използва повече чуждици в общуването си, от години основна мечта на българина е да борави с лъскави и скъпи предмети, от години само работим и консумираме /ако има какво/, от години децата ни ходят на училище за да минава времето, докато няма кой да ги гледа, от години „евроатлантически ценности“ не означава нищо друго освен пренебрегнат и неглижиран национален интерес, от години циганите са галеници на държавата, от години това да си антируски настроен е на мода, от години министър председатели, президенти и дипломати се кланят и навеждат на всичко от Вашингтон и Брюксел, отдавна забравили кои сме, от години в България има американски военни бази с американци, въоръжени до зъби /все едно вълкат да пази кошарата/, от години чалгата се е превърнала в религия за младите, от години, който връзва двата края от заплата до заплата без заеми и кредити се смята за преуспяващ. ОТ години много хора работят на 2 или на 3 места, за да оцелеят физически. ОТ години алкохолът е една упойка за повечето мъже и за много жени, която помага по-леко да се понесе операцията „живот в България“

  11. Работиш,не ти плаща добре,палиш му бизнеса.Така ще се научат да спазват закони.Ще има държава.Ще има и българи винаги,но чужди робовладелци няма да има до 2030год.

  12. Американските агенти ще се видят в приключения с нашите цигани-роми, ще се откажат от всякакви дейности на българска територия.На разните му политици,фирмаджии нали някой трябва да им работи.Кой-манго.ха ха

  13. Истина е и се знае от години! На автора ще дам съвет, като пише статии, да излага конкретика… Така написано звучи като халюцинации на някой параноик… 50000 не са, но и 100 са напълно достатъчно за страна с около 3 мил. население. Малцинствата не ги броя изобщо. Има план, следват го,очевидно им се получава, да му мислят младите и тези, които раждат деца….

  14. dokato pojarnikaria e na vlast vseki den stava po zle ako se nameri niakoi da go zastrelia balgaria ste se opravi

  15. Димитър Овчев е по добро име за този предател на род и родина.

  16. Попитай те страните в латинска америка как америка им помогна и как „пропсперират“ сега. За жалост това ще стаке и с България. Американска „демокрация“ и нищета.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *