Евгени Минчев с Ужасяващи Разкрития за Денди!

ЕвгениАко това са виповете в България, то страната ни е безкрайно сбъркана, насоли родните знаменитости Евгени Минчев.

Не можеш да ходиш пиян-залян навсякъде и да твърдиш, че си изтънчен и известен. С какво си известен? Със страстта към бутилката ли? Че то тогава един милион българи трябва да са випове, само защото прекаляват с алкохола, заяви лордът. Денди например е една вечно пияна персона.

Скоро се засякохме на светско събитие. Най-безцеремонно той се настани на първия ред, който беше отреден за специалните гости. Разпоредителите едва го отнесоха до единайстия, където по-малко щеше да бие на очи с чаша в ръка и фъфлещ. Малко по-късно той дойде да говори с мен и от устата му излязоха толкова наситени алкохолни пари, че едва не ме събориха. Какво общо има това с известността и значимостта в обществото? Като какъв той е канен по телевизиите? И като какъв ходи непоканен по светски събития, че и ходи заедно с кучето си, за да може да нахрани и себе си, и него, запита лордът.

Минчев насоли и останалите персони, с които доскоро имаше дослук. Азис може да пее, няма спор, макар и да не харесвам такава музика. Но това прави ли го ВИП? Десислава също взима правилно нотите, но това май е единственото й качество, което обаче притежават много българи. Но ако се зачетете в светските новини, за нея се пише като за кралска особа. Кой я зарязал, кой я взел, къде я е закарал на екскурзийка, какви парцалки си купила.

Виповете ги създават повече журналистите. Например идва един никому непознат младеж от Америка и започват да тръбят за всяка негова крачка. Та какъв вип е Джино пък? Едно момченце, което се снишаваше в Брадъра, мълчеше си и по цял ден стоеше пред огледалото.

Но каквато е държавата, такива са й и виповете, завърши обидено Минчев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аман от пед…си. Няма ли по-свестни че ни занимавате с гейове? Този т.н. лорд до кога ще се изявява като критик и всезнаещ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *