Павел Чернев: Не съм гадже на Лияна

0

liqna-pavelНяма нищо вярно в информацията, че имам интимна връзка с Лияна, това са абсолютни спекулации. Това заяви в ефир  Павел Чернев.  Политикът допълни,  че очевидно в България всичко трябва да се казва категорично и твърдо  и да се повтаря по няколко пъти – това е така, това не е така, докато хората все пак го разберат. Иначе започват спекулациите.

Чернев обясни, че в Брадъра инстинктивно е харесвал част от хората и е бил приятел с тях, а с други просто не са си допаднали. Аз продължавам да не харесвам и да не одобрявам предателя и марионетката Медаров, но пък в Къщата ми се промени мнението за Мишо Шамара  и за Ваня Червенкова.  Това означава ли, че съм гадже и на Мишо, попита риторично той.

А за Лияна обясни, че е била прекалено крехка и уязвима, непрекъснато плачела, стряскала се и той нямал нищо против да й подаде голямото си рамо, за да си поплаче тя. Тя е като дете, не можеш да й се разсърдиш, а освен това винаги ти се иска да я погалиш и да я утешиш. Но да чета спекулациите, че ми била любовница ми идва малко в повече, каза националистът.

Той допълни и че не разбира защо му се носи славата  на намръщен, сериозен и сърдит човек. В никакъв случай не се смятам за такъв, но явно си има причина хората да ме смятат за някой темерут. Нямам идея каква е тази причина, призна той и добълни, че съзнава, че не е привлекателен за жените и те не му се лепят като мухи на мед, но нищо не можел да промени и да обърне нещата на интимния фронт в своя полза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *