Жени празнува РД във Виена без Тачо

ЖениЖени Калканджиева посрещна 40-ия си рожден ден в индийския ресторант „Zum Moghulhof“ в центъра на австрийската столица Виена.

Скромното парти е било организилано точно на 20 февруари, петък, когато е родена красавицата и всички отлетели още същия ден за столицата на валса. Шефката на „Визаж“ била в компанията на няколко свои близки приятели, сред които обаче се виждал Тачо. Блудният мъж не бил поканен, пък и шестата по красота явно не е искала да разваля прозника си със скандалите му и да стават за резил и в чужбина.

Все още официалният й съпруг Стефан Манов си останал в София да пие бира с някоя миска, или да се хвали колко е велик. Новината, че двамата отново са се събрали и живеят като семейство, се оказала доста преувеличена. Двамата просто поддържат добри взаимоотношения заради детето, но иначе всеки е хванал пътя си и си живее, както си иска.

Във Виена компанията на Жени наблегнала на традиционни индийски ястия и питки, полети доста скромно само с бира, разказаха присъствали на милото събитие. А след това дружно отишли в нощен клуб, където пийнали вино, потанцували и слушали известна група.

Доста от доброжелателите на Калканджиева се опасяват, че празненството ще й донесе беди и нещастия . Повод за мрачните прогнози е ширещото се суеверие, че 40-ия рожден не бива да се празнува, защото така се събуждат лошите духове и пакостят на рожденика, докарвайки му изпитания и неволи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *