Жени Калканджиева и Тачо кърпят брака си във Вип Брадър

Жен Тачо1Жени Калканджиева и блудният й съпруг Тачо се появиха изненадващо във ВИП Брадър, като заявиха, че влизат в Къщата, за да кърпят отношенията си. И да заздравят брака си.

Аз не му се сърдя, че ми изневери с някаква си Зорница Линдарева, която дори не познавам, заяви Мис България. Липсвало му е нещо, направил го е. Потърсих вината в себе си, не в него. Явно аз съм тази, която някъде е сбъркала и аз трябва да оправям нещата, каза Жени.

Най-неочаквано двамата признаха, че изобщо не са се разделяли освен двата месеца, които той прекара в Испания. Не са мислили за развод, решили са да си дадат нов шанс. Ние не сме се разделяли, цяло лято бяхме заедно и изписаното по медиите, че се развеждаме, не е вярно, заяви миската.

Аз съм много срамежлив, не зная дали ще издържа такова предаване, не съм се явявал пред камери, смънка Тачо. Жени го похвали, че той командва вкъщи и при всички случаи ще се справи. Мъжът й обаче не беше много уверен и погледът му бягаше встрани.

Хубаво е да си омъжена за по-млад, каза Калканджиева и обясни пък, че е много взискателна и много избухлива и именно това е накарало мъжа й да търси нежност при друга.

Капанът, който Големият брат им приготви, беше много коварен. Семейството е затворено  в трудово-изправителния лагер при мизерни условия и заедно с пет хубавици, начело с Елена Кучкова, която е готова да съблазни всеки и по всякакъв начин. Там има само още един мъж, ако Иво Аръков наистина може да се брои за мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EW0br7kNDHo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *