Златка Димитрова: Иво Аръков е гей!

ИвоИзвестната като на всяка манджа медудия Златка Димитрова, се възмути още тази сутрин в ефира на Нова защо Иво Аръков е влязъл във ВИП Брадър и какво се очаква от него.

Вие сте го сложили в малката къща с поне пет красавици, само че той не си пада по тях. Може много да чакате той да започне да сваля една или друга, ама няма да стане. Абсолютно съм сигурна, че е гей и че жените не го интересуват. Възможно е да започне да флиртува с някоя. Той е актьор и няма да го затрудни да изиграе флирта, ама няма да си покаже истинските чувства.

Димитрова предрече скучно представяне на актьора, а ако той се насочи наистина да сваля някоя, то тя ще е Ели Гигова. Всички знаят, че той си пада по богати жени, а по-богата от нея там няма. Логично е да тръгне подире й, но няма да е истинско, разпали се плейметката, която вече преодоля почти скръбта си, защото започна предаването, което счита за свое. В него се излагаше, в него изпадаше в истерии и точно него спечели с измама, използвайки трагедията на Боби, който междувременно още търси пари да отиде на операция.

Златка издаде и още тайни. Още няколко души ще влязат в Къщата, но не ги знае кои са и кога ще се появят. Само е сигурна, че са сключили договори и продуцентите чакат подходящо време да ги вкарат вътре. Тези нейни думи бяха подкрепени и от Нико Тупарев.

Явно този сезон ще е дълъг, не е ясно ще има ли ол старс или не, някои говорят, че ще продължи два месеца, други три и самите водещи не са наясно докога всъщност ще продължи шоуто и как.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Lmcvdfd4hoQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *