Елена Кучкова задмина Златка: Икономиката се развива… икономически

Куч1Още с влизането си във ВИП Брадър плеймитката Елена Кучкова се похвали, че е завършила икономика. Аз съм умно момиче, взела съм си всичките изпити. Е, на някои се затруднявах, но ходих на частни уроци.

Много ме мореше математиката и се наложи да целуна професора, за да ми даде изпита. Целунах го по бузата, той беше на 80 години, оправда се тя.

На въпроса как се развива световната икономика, плейметката каза, че се развива икономически, после, че отива нагоре и е стабилна, после, че се колабае малко надолу и накрая избухна: Абе вие тук на изпит ли сте ме извикали? Надявам се, като изляза, икономиката да се е пооправила. С това изказване тя буквално сложи в джоба си Черната Златка и нейните познания по география, но Златка поне не беше завършила география.

Вярна на нрава си, Кучкова се заяде с продуцентите. Какви са тези пенсионери, баби и дядовци, които сте вкарали в къщата? Аз с кого ще флиртувам? Аз обичам да флиртувам, с тялото си, с очите си, с всичко. А тук сте докарали само разни пенсионери и гейове. Аз  ще скучая, няма да има с кого да контактувм тук…

Няма да ме изгонят първа, категорична беше плейметката. Имам прекалено много фенове. Всички мъже са ми фенове. Няма мъж, който може да ми устои. Те ще гласуват за мен и ще му оставят тук.

Даже и жени фенки имам и то много. Макар че някои ревнуват мъжете си от мен. Но пред мен се правят на фенки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ec1LbkCpFyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *