Жени и Тачо пак се Разделиха! Почиваме си от Брачните Окови, откровеничи тя!

Жени и Тачо 1Жени Калканджиева отново е  разделена с мъжа си.

Няма нищо странно, ние много се обичаме, но от време на време си даваме почивка един от друг и един на друг, каза миската. Така е по-романтично и по-здравословно за брака ни, обяснява тя доста странната си връзка с Тачо.

Сега не ставало дума за развод, или обтегнати отношения. Той я канел на кино, на вечеря в ресторант. Обаче после се прибирали всеки в дома си. Преди две години бяхме стигнали до развод заради Зорница Линдарева, но тя се махна от живота ни, а ние дружно преодоляхме тази криза. Опитваше се да ни досажда и във „Вип Брадър“, но там ясно се видя, че Стефан няма никакви чувства към нея и тя бързо подви опашка.

Сега сме в нов период на преоткриване. Напълно разбирам, че имаме голяма възрастова разлика и давам на мъжа ми това, от което се нуждае, откровеничи Жени. На него му се ходи по клубове, по дискотеки, а на мен не ми е до това. Понякога съм толкова уморена вечер, че искам да си легна с една книга и да почета, за да си почина. Мина времето на осъмването по заведения! Просто това вече не ме влече!

Според Калканджиева, двамата с Тачо имат обща отговорност към сина си Жорко и си я поделят. Не може да се оплаче от Стефан, защото бил много добър баща. Двамата с детето имат здрава мъжка връзка и аз нямам никакви забележки към Тачо като родител, казва тя.

Жени е категорична, че откакто се е омъжила за Стефан, никога не му е изневерявала. Имало сръдни, имало раздели, имало дълги периоди на отчуждение… но никога не му е кръшкала!

За него пък твърди, че го е направил само със Зорница.

А дали е така?… кой да ти каже!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/MtFDnonxsEQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *