Ех, тези гърди! Моделка се оплака колко трудно се спогажда с големи си ци*и

моделка цициЛиндзи Пелас, която е модел на „Плейбой”, сподели в интервю за английския  „Космополитън”, че изпитва огромна трудност  да живее с огромния си бюст.

Линдзи е притежателка на голям чифт ци*и, които не са дело на пластичната хирургия, а на майката природа. Тя носи 6-ти размер – най-големият, който се среща при сутиените, а често се налага и да си ги прави по поръчка.

Усещането е кошмарно. Свикнала съм да ме заглеждат и това не е проблем. Проблемът настъпва, когато се наведа. Често се налага да ги държа с ръка, за да не се изсипят от деколтето ми, разказва красавицата.

Притеснявам се и че изглеждам несъразмерна и на моменти даже вулгарна. Каквото и да обелка, рокля, потниче, затворена тениска, те излизат, изпъкват и се навират в очите на мъжете, сякаш го правя нарочно, оплаква се моделката.

Тя твърди, че пищните й форми я притесняват и нощем и не може да спи по очи, нито пък свита на кравай. Трябва да съобразява позата си, иначе й е много трудно.

Освен това приятели й казвали, че изглежда като порнозвезда, което много я обиждало.

Въпреки огромните си балкони и жалбите, че й е трудно така, Линдзи явно се гордее с даденостите си, защото непрекъснато пуска  в социалните мрежи  снимки, които карат мъжете да въздишат по нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *