Ето коя е водещата версия за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова:

Жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе потресе България. 30- годишната жена беше административен директор на местната телевизия TVN, както и водеща на две разследващи предавания – “Подиум“ и „Детектор“.

Тялото на Виктория бе открито вчера следобед от случаен минувач в храстите на алея край Дунав. Известно е, че жертвата на бруталното убийство всеки ден е ходела да тича покрай реката.

Смъртта е настъпила вследствие на тежки травми по главата и задушаване. А преди убийството тв. водещата е била изнасилена. Относно сексуалното посегателство обаче засега криминалистите отказват да разкрият повече подробности по причини, че е извършено с особено жестока бруталност.

Ключовете, очилата, телефона и част от дрехите, с които Виктория е била облечена по време на сутрешния си крос, не са открити на мястото, където е намерено тялото й. Автомобилът й също е бил паркиран доста далече от мястото на кончината, но инспекторите вече доказаха, че превозното средство е оставено там от жертвата.

Като най- вероятна причина за убийството се сочи интимна връзка на жертвата. Извършителят е един (вероятно нейн любовник) и е бил добре запознат с всекидневния  джогинг-маршрут на журналистката покрай реката. Жестокостта на деянието също насочва криминалистите към версията, че извършителят е имал личен мотив.

МВР работи и проверява също и версии, свързани с работата на Виктория Маринова. Любопитен факт е, че последното предаване на журналистката е интервю с журналистите Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“ и Атила Биро, които бяха арестувани от полицията по време на разследване срещу компанията „Джи Пи груп“.

Убитата Виктория Маринова има дъщеричка на 6 години. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *