Ето Защо БСП УСПЯ, а ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО! Следват Нови Избори! Ако ли Не – РЕВОЛЮЦИЯ! Виж Тук:

На вчерашните парламентарни избори разликата в процентите между „непобедимата“ и „уникална“ партия на Борисов и уж „загиващата“ и „изчезваща“ от политическия небосклон БСП  е около 5%, тоест толкова минимална, че е смешно ГЕРБ до надуват бузи и да се пъчат каквато и да е победа, защото тя е илюзорна.

И наистина за каква победа на Борисов може да се говори, когато от 2009 г. до сега ГЕРБ са загубили 600 хиляди свои симпатизанти. На парламентарните избори през 2009 герберите имаха почти 1 милион и 700 хиляди избиратели. А на вчерашните парламентарни избори едва се добират до  милион и 100 хиляди гласа в своя подкрепа. А ако от тази бройка извадим и купения / цигански / и корпоративен вот, ще стане ясно, че на вчерашните избори за партията-държава са гласували не повече от 600 хиляди искрени симпатизанти.

За каква масова или пък честна победа на Борисов да говорим сега, когато в почти всички общини на България кметовете са от ГЕРБ. Дори назначените от Цветанов шефове на РПУ-та не бяха сменени от служебния кабинет. А знаем, че именно кметовете организират изборния процес.

Та да направим рекапитулация: Партията-майка хем организира изборите, хем излиза почти наравно с основния си опонент БСП. Това ясно говори, че дори изборните манипулации (включително с мъртвите души в избирателните списъци-б.р.) не са могли да помогнат на Борисовия „колос на глинени крака“, да се спаси от народния гняв.

Но с това лошите новини за Борисов и неговата клика не свършват. От изборните числа става ясно, че социалистите почти са удвоили своя резултат в сравнение с предишните парламентарни избори, когато имаха около 500 хиляди гласа.

Нещо повече: В сравнение с ГЕРБ, Корнелия Нинова УВЕЛИЧИ 8 ПЪТИ подкрепата на избирателите за своята партия, а броят на младите гласоподаватели под 30 години за БСП се е увеличил 4 пъти. Тоест, ако гербаджиите имат едни мижави около 50 000 гласа увеличение в сравнение с миналите парламентарни избори, то увеличението на БСП е повече от 400 000 гласа. Значи 8 пъти повече български граждани, в сравнение с ГЕРБ,  са дали своето доверие на БСП вчера, отколкото на предишните парламентарни избори.

Тези факти недвусмислено показват, че ГЕРБ, както писахме вчера, тотално се сриват. Докато техният основен опонент БСП, който предлага и съвсем различна, дори радикална перспектива за управлението и пътя на България, е в небивал досега възход.

И това е така, поради простия факт, че БСП предлага онова, за което Борисов предпочита да мълчи. Откакто е на власт Борисов говори само за безперспективни магистрали. Докато Корнелия Нинова поставя най-важните въпроси: Възстановяване на българската икономика. Нормализиране на отношенията с Русия за да си върнем достъпа до огромните й пазари. И спиране на огромната по размери демографска криза.

Защо Борисов и ГЕРБ като са толкова големи патриотари,  не отвориха поне веднъж уста да коментират тези проблеми. Ами където седнат и където станат проглушават ушите на хората, че правили метро, магистрали и градинки… и… ами това е. Само това! Причината е, че тези теми са му тотално забранени от менторите му на Запад, чиято цел е да владеят и управляват България дистанционно и колониално.

Борисов се срива и ще продължи да се срива и поради още една причина. Сега, когато го няма вече послушникът Плевнелиев, Господарите от Запада явно са заповядали на бодигарда от Банкя да поеме неговата роля. И бившият премиер, без срам и съвест, започна да плещи по телевизионните студия, че Русия е… ЗАПЛАХА за България. Защото руснаците били анексирали Крим. Вижда се, че опорните точки от Вашингтон и Брюксел с които се бе нагърбил Плевнелиев, сега се повтарят от вечния кандидат за власт Борисов. И то само заради това, че вече не остана нито един гербер на достатъчно висок пост, който да говори опорните им глупави точки. И за изречените през последните месеци опорки Запада май се отблагодари сега на Борисов с още един премиерски мандат. Въпросът е докога?!

Следващият много хубав за БСП и за България резултат от изборите е, че слугите на Сорос в родината ни, които се разделиха на Реформатори, „ДА България“, Нова Република и още една-две формацийки, няма да влязат в новия парламент. С радост ще се лишим от присъствието на доктор Менгеле, пардон Москов, на Радан Кънев, на адвоката със спрени права Христо Иванов и още един куп такива „звезди“ като тях.

Още по-хубава новина е, че опитът на Турция да инсталира своя турска партия в нашия парламент се провали с трясък. На тези избори стана ясно, че местановият „ДОСТ“ ще гледа народното събрание отвън и отдалеч. И няма да може да претендира за турски премиер на България. Нито за обявяване в страната на Ботев и Левски на турския език за официален.

По всяка вероятност и неговият бивш съратник Ахмед Доган няма да може да играе вече ролята на „балансьор“ в парламента. И то защото, под натиска на народа, вече никой не иска да влезе в коалиция с ДПС. А доскорошната балансираща роля на Догановата партия вече ще се изпълнява от българската партия на Обединените патриоти.

По този начин Турция се лиши от още една възможност да влияе върху българската политика. И да прави така, че нашата политика да обслужва турските интереси. И вече на Анкара ще й е значително по-трудно да пълни България с джамии, фереджета и фесове.

Ето колко добри за България неща се случиха на тези избори. И то при положение, че избирателната активност беше изключително ниска. В рамките на 42 – 45%. Ами ако бяха излезли да гласуват 70% или повече? Тогава и ГЕРБ щяха да станат една малка партийка с десетина процента реална подкрепа сред населението, каквато са всъщност. И ДПС щеше да е не с 9 %, а можеше изобщо да не влезе в парламента. И БСП щеше да получи много по-голяма подкрепа, за да започне да реализира обещаната тотална промяна. Само един пример в подкрепа на тези разсъждения. Ако БСП имаше мнозинство в парламента, нямаше да подкрепи СЕТА. А сега е сигурно, че Борисов и неговите патерици ще гласуват с две ръце България да се напълни с отровни ГМО-та.

Но хората на Запад казват, че „когато отвратените не гласуват – печелят отвратителните.“ И това също трябва да е за урок на онези 4  милиона българи, които вместо да гласуват – отидоха… „за гъби.“

Нека всички разберем, че да не гласуваш, значи да помагаш на олигарсите да грабят и доразрушават родината ни. Те си купуват по стотина хиляди гласа и хоп- стават „фактори“ в управлението на държавата. От 6-те милиона етнически българи, поне 5 милиона да бяха отишли до урните, сега резултатите щяха да са коренно различни.

Затова нека на следващите избори излезем всички заедно. За да се борим. Защото без борба – няма победа! Защото съвсем скоро ще има пак избори! Ако ли не – следва Революция! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *