ЕС се Присмива на Борисов, а той се тупа в гърдите като БАНКЯНСКИ ОРАНГУТАН! Убийствен коментар на Татяна Дончева за Бойко Борисов!

С убийствен коментар Татяна Дончева буквално разстреля от упор мафиотското управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. Лидерката на „Движение 21“ е сред малкото останали политици, които си позволяват да говорят точно това, което мислят, без да се страхуват и да се съобразяват със статуквото. И този път бившата БСП-депутатка не направи изключение от този си навик.

Впрочем, ето как Татяна Дончева описа управлението на ГЕРБ: „ГЕРБ превърнаха България в милиционерска държава, в която има ясна йерархия. На върха на пирамидата е Кралят- Слънце. С мутренски манталитет, който невидими сили подготвяха почвата и налагаха в общественото ни пространство в продължение на много години. Американският проект „Борисов“ стартира през 2005 г. в Столична община, където кукловодите спуснаха Борисов първо да натрупа политически опит като кмет, преди да го изстрелят в голямата политика“.

„Но народът не е виновен. Защото не той избира и връща Борисов във властта“, категорична е Дончева. Кукловодите постоянно и с всички средства натрапват мантрата: „Кой, ако не Бойко Борисов“. И… ние го сваляме, а те ни го връщат на гребена на поредните фалшифицирани и купени избори, коментира Татяна Дончева.

Лидерката на „Движение 21“ направи цветист коментар и на външната политика на Борисов, с която премиерския му Бай Ганьо непрестанно се тупа в гърдите, досущ кат банкянски орангутан. Дончева описа премиера като „шут, който евро-политиците сгъват както си искат и третират по безобразно унизителен начин“. Според нея, във външната политика Борисов е изключително сервилен, което поставя малка държава като България в още по- лоша позиция на международната сцена.

Коментар на Skandalno.net:

Иначе казано, вече 10-та година страната ни се управлява от диктатурата на ГЕРБ.

Но нека поправим Дончева: Всъщност, налагането на Бойко Борисов като Крал- Слънце започна няколко години преди да стане кмет на София – още докато беше главен секретар на МВР. Тогава медиите (не бихме ги нарекли „български“ или „родни“, защото най- големите телевизии бТВ, Нова тв. и пр., както и една дозина вестници още тогава бяха собственост на американски корпорации под шапката на ЦРУ)… та тези медии захванаха да ни го натрапват като някакъв Батман или Супермен. Същите продължават да ни го промотират до днес, само че малко му смениха образа – вече ни го пропагандират като Бащицата на нацията. Все пак поостаря. Пък се и позахаби… от трите си безплодни мандата във властта. Впрочем, нито един от които не изкара до край. По причина, че винаги около третата година става нетърпимо и хората го свалят с протести.

Няколко месеца по-късно обаче невидимата ръка на ЦРУ връща отново ГЕРБ на власт. А медиите разказват приказката как народа с песни и танци се отправил към урните пак да избере Борисов. Доста интересен феномен и медийно шоу за идиоти, като се има предвид, че месеци по- рано е бил свален от същите тези избиратели. За непрекъснатото възкръсване на Борисов и мафиотската му групировка ГЕРБ някои хора хвърлят вината върху избирателната система – не била добра и пр. По тоя повод дори ни занимаха с разни референдуми и пр. излишни упражнения, които само изхабиха обществена енергия. А проблемът „Борисов“ изобщо не се корени там.

И решението му не е така лесно като да си променим Конституцията или да си гласуваме нов изборен закон. Дори смяна на формата на управление на България няма да свърши работа – ако станем президентска република, промяна няма да има…

…ако преди това не е настъпила промяна на статуквото в света, континента и региона. Ако това не се случи, и у нас няма да има никаква промяна – това, последното е мнение на социолога проф. Иво Христов, което споделяме и ние от Skandalno.net. Така че… ако искате промяна – стискайте палци за успех на Русия и Китай. Иначе България ще продължи да затъва във все по-зловонното и зловещо евро-атлантическо блато. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Вън мутрите от България !нова система се гради с нови хора -неопетнени разбиращи от управление на държавата честни праволинейни !

  2. ПО ДОБРЕ ДА СИ МЪЛЧИ И ДА СИ МИСЛЯТ ДАЛИ Е ТЪП,ОТКОЛКОТО ДА КАЖЕШ НЕЩО И ДА РАЗСЕЕ ВСИЧКИ СЪМНЕНИЯ.

  3. Точно така, уважаема Надя!
    Със затаен дъх и неспирен интерес следя какво се случва на международната сцена. Там и само от там, ще започнат промените към по-добро! Светът, макар и бавно, върви напред, колелото на историята неизменно се върти!

  4. Харесвам коментарите на Татяна. Иска ми се много да им вярвам. Но никога не бих могла да изтрия от съзнанието си целувката й с Краля Слънце на някаква конференция на партията й с него.Лицето и грееше..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *