ЕС Капитулира! Брюксел реши да възобнови вноса на руските селскостопански продукти

Европейският съюз взе решение да размрази активите на „определени лица“ от Русия, участващи в търговията с руски селскостопански и хранителни продукти, включително зърно и торове. Това се посочва в изявление на Съвета на ЕС, публикувано в петък и свързано с приемането на деветия пакет от санкции срещу Русия.

„С оглед на твърдата позиция на ЕС за предотвратяване и борба с продоволствената несигурност в световен мащаб и за избягване на смущения в каналите за плащане на селскостопански продукти беше решено да се въведе ново облекчение [в режима на санкции], което да позволи размразяването на активите, средствата и икономическите ресурси на някои лица, които са играли значителна роля в международната търговия със селскостопански и хранителни продукти, включително пшеница и торове, преди по-рано през тази година ЕС да ги включи в санкционния си списък“, се казва в съобщението на Брюксел.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Няма да млъкна!
    Прочетете последния пост на полк. Марков! Готвят мобилизация на бг мъжете за борба в Украйна!
    Вие съгласни ли сте, мъже?!
    Нещо изненадва ли ви?!
    Жени- искате ли да изпратите мъжете и децата си?!
    А знаете ли, че укрите вече мобилизират 14-15 годишни деца?!
    Статията е в свободно слово!
    Хора, изненадани ли сте и капка мозък остана ли в главите ви!

    • Тези дето нямат мозък трудно можем да наречем хора. Библията ги описва като скотоподобни и звероподобни, така че кои сме ние да не се съобразим с тази свята книга.

  2. Перфектно,да ги мобилизират до един,та да разберат за какво иде реч! ТО НЕ БЕШЕ ОРЪЖИЕ,ТО НЕ БЯЙА ХОТЕЛИ,ПАРИ!УКРИТЕ ДА СТОЯТ ТУКА,НА ТОПЛО И УЮТНО,А НАШИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ДА ИЗМИРАТ КАТО МУХИ! НАРОДЕЕ,ДАЛИ ОСЪЗНАВАШ КАВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ? НАДАЛИ! 500 ГОДИНИ ,И НИШО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО! АЙДЕ СЕГА ВИКАЙТЕ СЛАВА УКРАИНУ,ТА ДА ВИ ДОЙДЕ УМЪТ!!!

  3. Сега е редно Путин да им покаже среден пръст. Ако не го направи значи е това,което руснаците наричат „терпило“ и никак не уважават.Ако руснаците приемат тези условия, значи приемат да бъдат подритвани – днес ЕС решава да замрази сметките им, утре вижда дебелия и благоволява да им разреши да ѝ доставят храна и торове. Съжалявам, но трябва да си без капка достойнство за да се съгласиш на такива условия и да играеш даже не по техните правила, а по техните прищевки. Сталин трябва тук, Сталин, но го няма.Не случайно е казал на съратниците си „След моята смърт капиталистите ще ви удавят като котета.“

  4. Неее, ЕС още не е признал, че е капитулирал!
    Тепърва предстои цялата куха стъклена кула да се срине!
    Фалш, изграден върху изкуствени основи!
    Изкуствен, кух, фалшив и лъжлив!
    Време е този фалш да се срине из основи!
    Няма сила, която да спре това, а вие- не бойте се!
    Само се подгответе за водовъртежа.
    Вкопчването няма да ни спаси- по- скоро се пуснете и доверете на океана…

    • Джендархалифата нито е капитулирал нито ще капитулира, докато така наречените народи не грабват сатъра и не изколят самонареклите се елит. Капитулира някой който е победен и чака победителя да му резне зелката.
      Поредното заглавие с пожелателно мислене, което в Африка се нарича шаманство.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *