Еничари! Арестуваха Племенника на Христо Ботев – РАЗДАВАЛ ХРАНА НА БЕДНИТЕ! Соросоидно НПО подало сигнала в Полицията! (С ВИДЕО)

МВР арестува праплеменника на Христо Ботев – Боян Ботьов, по причина, че раздавал безплатно храна на бедните пред Музея за историята на София, съобщи bTV.

Наследникът на гениалния ни поет и революционер и негови приятели купили продукти за зеленчукова супа, кипнали вода и започнали да готвят яденето, което после да раздадат на бедни хора… Но били спрени от пристигналата по сигнал полиция.

Оказало се, че Ботьов и съмишлениците му са нарушили закона- не са взели разрешение от общината и от Българската агенция по храните, които възпряха благородната им постъпка, арестуваха Ботьов и глобиха „шайката нарушители на обществения ред“ с 2000 лв.

От БАБХ аргументираха глобата с това, че нямало гаранция, че храната, която младежите са искали да раздадат, е качествена.

Ние от Скандално.нет пък припомняме, че същата „Българска“ агенция по Безопасност на храните (БАБХ) миналото лято нареди изтребването на хиляди глави овце и кози в Странджа, под благовидния предлог, че имало епидемия от чума. Въпреки че аутопсиите на починалите животни не показаха наличие на заболяването (пише го в доклад на Министерство на земеделието и храните). Нито в Странджа, нито където и да е в страната. Това обаче не разколеба БАБХ и тя продължи с безпрецедентно клане на здрав добитък – с цел борба срещу мнимата „болест“. До края на кървавата касапница болни животни така и не се намериха. Нито пък някое животно почина от чума след това – защото просто чума нямаше. Масовото изтребление беше по нареждане на шефа на БАБХ Дамян Дамянов, изявен соросоид. И последното обяснява всичко по случая. Но обяснява и случая с ареста на праплеменника на Христо Ботев.

Тези тримата, както и още около 30 хиляди други българи получават грантово финансиране от САЩ, за да унищожават българското общество.

Соросоиди – това са агенти на американско влияние, финансирани от САЩ с цел трансформация на свободното българско общество в колониално такова. За целта американският Фонд за чуждестранна помощ налива грантово финансиране в  1014 български НПО-фондации. Част от тези фондации са интегрирани в управленските структури на държавата и под благосклонния поглед и със съдействие от страна на управляващата ГЕРБ, работят за това да ни правят все по-зависими от колониалния ни господар САЩ. Правят го чрез управленски решения, медийни внушения, пропаганда през културата… Унищожават малките селски стопанства, ликвидират дребния и среден бизнес, разбиват националната ни идентичност и солидарността помежду ни. Неслучайно медиите у нас вече почти не отразяват Трети март и напълно са игнорирали деня на солидарността Първи май. Ами синдикатите? Тях от години ги няма – по американски образец.

България се привежда в колониален формат, какъвто задокеанския господар й е отредил. За целта всяка солидарност и състрадание трябва да бъдат грубо изтръгнати от сърцата на българите. И то от корен.

Затова е и днешният знаков арест на потомъка на комуниста Христо Ботев. Искал да нахрани бедните!? Непростимо престъпление в днешна колониална и все по американо-фашизираща се България! Не мислите ли?! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qpaTNzroOYM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. НИКОЙ ЛИ В БЪЛГАРИЯ НЕ УМЕЕ ДА СТРЕЛЯ ВРЕМЕ Е ЗА СТРЕЛБА ПО ТИКВИТЕ

  2. Които умеят пазят властта.Други са в по добрият свят.Други са там,където живота е хубав.Останалите тука са виждали оръжие само по филмите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *