Шок! Брадърът Дими търкал нарове в бразилски затвор

ДимиЕдин от най-запомнящите си и в същото време  трагичен участник в „Биг Брадър“ Дими не бил виждан от приятелите си и е изчезнал безследно вече повече от година.

За последно Димитри Казълов бил забелязан да участва в протестите срещу правителството на Орешарски през миналото лято, но след това следите му окончателно се губят.

Риалити звездата, който научи ужасяващата вест за смъртта на дъщеря си Деметра, докато беше в „Биг Брадър Ол Старс“,  решил да промени живота си и да лекува мъката по детето си, като замени скучната работа във фирмата си с пътешествия по света. За да се скрие от всички загрижени и опитващи се да му помогнат в болката, а всъщност разпалвайки я допълнително  без да искат. Той си изтрил профила във фейсбук, изпокрил се от всички  и не общувал даже с бившата си съпруга, която вече живее в Англия с новото си семейство.

През последните няколко месеца  Дими е бил видян  в бразилския град Сао Пауло, докато обикалял света, за да преживее мъката си. Там обаче лежал в затвора близо два месеца. Българинът  бил арестуван с обвинение, че е пушел трева на публично място, което е абсолютно забранено в страната. Когато го арестували, нашенецът бил много пиян и се движел в компанията на няколко доста съмнителни типажа. Не става  ясно дали наистина е имал марихуана в себе си  или просто местните полицаи  са хванали  лесна плячка и човек, който им бил съмнителен с шляенето си в долнопробни компании, коментират запознати. По-късно Дими бил освободен, без да му повдигат обвинение.

Казълов напуснал Бразилия и подължил обиколката си, като стигнал чак до Нигерия. Там бил разтърсен от съдбата на малко момченце – просяче. Той толкова се разчувствал, че решил да осинови сирачето и в момента това му е идея фикс и смята, че така ще осмисли пустия си живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *