Резил! Депутатката Баракова нямала време да обиколи моловете

бАРАКОВА2Много работа имаме в парламента, каза люспата от ББЦ Ана Баракова, която с акцента си доста напомня Стойка Пипирудата.

Фаталната 13 от 13, която стана депутатка заради техническа грешка от страна на избирателите и се отказа от партията си, само и само да се добере до топлото кресло, всеки ден пристига преди другите, сяда чинно на мястото си и се оглежда умно из залата. Тя не знае към коя групичка да се присъедини и обикновено избира групата на симпатичните мъже.  Където се съберат двама, тя цъфва с надеждата някой да я хареса и да завърти романтична връзка с нея. В останалото време наблюдава и попива как са облечени дамите в НС и си обещава, че ще направи гардероба си сек*и делови.

Нямам време да обиколя моловете, все ни викат за разни заседания, оплакала се тя на приятелки в Пловдив. Но ще отида и ще си заредя гардероба, аз вече съм политик. Голяма радост от този факт изпитват майка й, която е пенсионерка и брат й, който все не може да си намери работа с достойно като за него заплащане. Той пък не скри, че семейството и най-вече той очакват тя да ги подпомогне финансово с депутатската си заплата.

Всички обичат Аничка, ако някой се опита да я махне от парламента, народът ще скочи на бунт, заяви братът.

Самата Баракова пък каза, че се чувства точно на мястото си и тепърва щяла да се развихри. Фактът, че глясът й не се е чул от трибуната, тя обясни, че чака да се заговори по някой значим за България въпрос. Интересно тогава какво обсъждат избранниците ни толкова време и защо не са намерили досега тема, която е достойна за Ани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OnEuPzRmgKg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *