„Светицата“ Кали се била с колежка, за да е единствената любовница на Жоро Илиев

Кали скандал ВладиЧалга звездите Кали и Кати достигали до як женски бой коя да получи официалния приз  любовница на Георги Илиев.

Двете певачки преплели шпаги, след като Кати изместила колежката си от извънбрачното ложе, а доказаната мъжкарана  скочила да брани любовта на висаджийския бос.

 Колкото и да се прави на гнуслива и необразована в се*са , Кали е въртяла френска любов на бореца от Кюстендил и то клекнала под масата му. Това заяви Кати, която разбрала за случката от гардовете на Жоро.

 Свидетели на сценката са били поне двайсет души – компанията му, охраната, а и случайни клиенти на уж затвореното заведение, което било любимо място на Илиев за запои, за наркотици и  „кучки” по онова време. Покойният бос  заплатил за удоволствието на певицата  с няколко банкноти от по 100 долара и тя ги взела, твърди Кати

 С подобен лесен  труд, плюс хонорарите и бакшишите от пеенето си, Кали  живеела повече от охолно. Обаче когато на хоризонта се появила Кати, не пуснала  „кокала” без бой.

 Двете се засекли на рожден ден, на който били поканени да пеят на гостите. Организаторите решили първа на сцената да се пее Кати, но Кали се вбесила , че изрусената дебютантка е избрана да открие програмата.

 Тя обърнала едва-две чаши, за кураж  скочила на сцената и посегнала на перничанката да я махне оттам. До загуба на коси не се стигнало, само защото няколко и от мутрите в клуба  също рипнали на сцената и предотвратили зрелищния женски бой.

 Георги Илиев стрешно  се ядосал на Кали и  след този случай тотално я игнорирал. А тя пък обяснила, че се ядосала от фалшивото пеене на колежката си.

След всичко това е малко странно да повярваме сега на певицата, която твърди, че никога не е правила орална любов и се възмущава, че Влади Въргала обвинява нея, майката на три деца, че лапала пи*ки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s61mOfw7oLQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *