Боби Ваклинов със златен скункс за заврян зет

БобиРазтропаният репортер на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов, който обяви  преди няколко дни, че се е сгодил за приятелката си Ивана, направи още едно признание –  че вече е станал мъж под чехъл.

Репортерът със скунксовете се преместил в дома на своята бъдеща  половинка и вече приятелите му го наричали  „заврян зет“. Той обаче ще бъде заврян само няколко месеца, тъй като двойката обзавеждала свой апартамент и държала всичко в него да е изпипано, модерно и удобно, преди да се нанесат окончателно там.

Според  бъдещата булка Ивана – майка й и баща й много харесвали бъдещия си зет и нямали нищо против да живеят заедно с него, но разбира се, не завинаги. Колкото и да се разбират, това са две поколения в едно жилище с различни вкусове, стереотипи и начин на живот.

Въпреки че Боби  предложи брак на любимата си и двамата си  признаха в  интервю, че изобщо не бързат със сватбата. Тя се отлага в неопредлено време и  ще стане тогава, когато и двамата са готови. „Засега това е просто едно обещание“,  измъкна се  деликатно Боби.

Той даже се пошегува, че ще се състезава за наградата златен сункс за заврян зет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VRCCpLjm9Qs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *