Ало, „Господари на ефира“, дайте миризливия пор на Лора Крумова!

Боби Ваклинов Венелин Петков
Скунксът е вид миризлив пор и понякога вонята може да стане убийствена за тези, които опитват да го опитомят. Така, както стана с „Господари на ефира“, които през годините са имали куп добри попадения със същия този скункс. Сега обаче изпуснаха миризливия секрет на неподходящото място, като го използваха в непочтена война с конкуренцията от Бтв.

Острието на предаването Боби Ваклинов преследваше миналия понеделник с истерично задоволство шефа на новините в Би Ти Ви Венелин Петков, за да му връчи скункс. Причината била, че телевизията направила гаф като пропуснала в късната си емисия новината за атентатите в Париж.

По пътя на логиката в Нова тв. трябва да са доволни от пропуска на конкуренцията, а не Ваклинов толкова да изживява драмата на същата тази конкуренция за несвършената работа.

Точно тази драма на Ваклинов показа, че тук не става дума за оценка на професионализма на Венелин Петков и колегите му, а бе направен жалък опит да бъде ударена медия, която постига по-високи резултати от тези на Нова телевизия и традиционно се радва на по-голямо зрителско доверие.

Ако „Господарите“ са толкова принципни и чувствителни към нередностите, трябваше отдавна да напълнят витрината на Лора Крумова и Галя Щърбева с миризливи скунксове. Поводи дал Господ. Нима началниците на Боби Ваклинов не са възмутени, че сдружението на Крумова и Щърбова „Българион“ е получило 98 820 лв. от фондация „Америка за България“?

Не смятат ли медийните законодатели, че е абсурдно чуждестранна фондация да си купува български журналисти? Не е ли това истинското погазване на етичните правила в професията?

Лора Крумова Америка за България

Не че момите американки са единствените, които са захлебили от фондацията, но те са определяни за звезди на Нова тв. И то звезди, в чието предаване е имало „творчески“ разговор със Захари Бахаров за ролята на мъжките атрибути в българското кино. Директно и без цензура! Посред бял ден!

Когато Боби Ваклинов връчи поне един скункс на Лора Крумова, тогава „Господари на ефира“ могат да се правят на морални стожери. Иначе си остават с подозрение за поръчка, с която угоднически се натегнаха на шефовете си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://gospodari.com/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-btv-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-video87628.html

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *