Джино Бианкалана: Живея втори живот! 6 месеца бях в болница – ням и с амнезия!

Интервю с победителя във „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана:

Джино Бианкалана

– Джино, очаквахте ли да победите във „ВИП Брадър“?

– Не. Благодаря на мениджъра ми Краси Куртев, без него нямаше да успея да стигна дотук. Според мен трябваше да спечелят Гъмов или Ернестина. Аз съм обикновено момче и влязох във формата, защото за мен се говореха разни неща за връзката ми с Джена, която е приключила. Исках да изясня истината, да изчистя името й.

– Как успяхте да се измъкнете от скандалите в Къщата?

– Възпитан съм, че когато има проблеми, те трябва да се изяснят, вместо да се задълбочават. Има обяснение за всяко поведение. Кичка например, която повечето нападаха, е много силен характер. Живее в чужбина и винаги се е борила сама. Сигурен съм, че тя съжалява за някои работи, които е направила, но не мисля, че е лош човек.

– Защо Люси си спечели титлата „най-голям интригант“?

– Гарантирам, че не е интригант. Понеже е режисьор, обича играта и се стреми да я направи интересна. Както се казва, професионално изкривяване.

– Вярно ли е, че когато лелята на баща ви ви обира, се налага да ровите по кофите?

– Това са пълни глупости. Тя открадна много пари от баща ми, но не сме мизерствали. В Щатите това е невъзможно. Не е вярно също, че семейството ни е зависимо от хазарта. Татко дори картите не познава.

– Били сте женен за италианка.

– Да, но много отдавна. И тъй като тя е от известна фамилия, баща й ме помоли да я запазя, за да продължа името. В българския паспорт съм записан като Георги Ташев. Много хора обаче започнаха да се обръщат към мен с италианското ми име и така си остана. Иначе това семейство не ме прие, защото не съм с италианска кръв, макар че с момичето сме в добри отношения.

– Разказахте, че сте преживели жесток побой. Каква е тази история?

– Бях много зле. 6 месеца прекарах в болница. Казваха, че съм половин човек и от мен зависи дали ще се възстановя. Не можех да говоря, не си спомнях много неща. Но се стегнах заради семейството ми и се преборих. Сега постоянно ме боли глава, а лошото е, че съм алергичен към хапчета. Но продължавам да се боря.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Izchezni be, mangal gnusen I skrit pederast..
    Aman ot tebe,otwrat mirizliwa.
    Gadna,mrasna NAJKA KIFLA! Mangalat imal manager…
    Ha ha ha… Kreten!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *