Емануела и Борислав Намачкаха Чаршафите! Имаше ли С*кс в Къщата! Виж Тук:

Емануела БабСлед като едва не се провалиха да се правят на влюбени, Емануела и Борислав решиха да вземат крути мерки, за да разсеят съмненията на съквартирантите, че не са истинска двойка.

Те дълго стояха сами в банята, което изостри вниманието на съквартирантите до краен предел, а после се шмугнаха заедно в леглото. „Ела до мен, притисни се, страхотно е да заспиваш до жена“, шептеше Боби и опипваше стегнатото тяло на певицата. Тя, от своя страна, се гушеше в него, възсядаше го неочаквано и пак се мушваше под чаршафа.

Ръцете му жадно я опипваха, а тя пък гърлено и еротично хихикаше. Звуците, които долитаха от леглото им дотолкова приличаха на полов акт, че кака Лара и Ирина Тенчева застанаха на боен пост седнали в леглото и протягаха шии и уши да доловят всеки звук. „Ама те май наистина…“, прошепна Лара. „Да бе, да“ – смушка я Ирина и двете се заслушаха внимателно, за да установят имитация на сек* ли долита от другия край на спалнята, или си е истинско полово сношение.

Те единствени се бяха усъмнили, че това е мисия, но дългото буйстване под чаршафите ги разколеба.

Емануела прегръдка„Айде по-тихо де“ – изръмжа Роро, който харесва Борислав и лудо го ревнува от неочаквано кацналата в кревата му Емануела. „Остави хората бе, от две седмици не са се виждали“, сгълча го иначе крайно мнителната кака Лара.

Емануела любовПо-рано през деня Миглена Ангелова щедро им предостави банята си да се усамотят, ако искат да правят секс, като внимателно следеше реакциите им. „Ще си помислим“, каза през смях Емануела и зацелува любимия си.

Измислените влюбени си спретнаха и истински скандал, когато Борислав пожела да си легнат в спалнята, а на нея не й се разделяше с компанията на двора. „Щом съм казал, че ще спим, значи ще спим, иначе легендата рухва“, скара се на своеволната фолкаджийка насаме той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *