Не Завиждайте на Жана и не я Съдете, Тя не е Като Вас! – Коментарът, който Разтресе Фейсбук! Виж Тук:

Жана сломена„Не завиждайте на Жана, тя не е като вас!“ Този призив обиколи социалната мрежа и предизвика хиляди коментари и харесвания. Зрителите на „ВИП Брадър“ са сериозно обезпокоени от отношението на лидерите в Къщата към Жана Бергендорф.

Най-голям враг на певицата е бившата й приятелка Деси Цонева, която я дебне с поглед и чака Жана да стъпи накриво. Когато Жана се разплака заради изгонването на Алек Сандър, Деси злобно изфуча и я обвини, че плаче само когато има камери. И го прави, за да я съжалят зрителите. „Тя е груба, псува ме, пие, спи, когато си поиска, прави каквото си поиска, сменя си настроенията като мокри кърпички, фалшива е“ – заяви Цонева пред всички.

„Напротив! Държи се нормално като всяко дете, което е имало тежко детство“, защити е Миглена Ангелова. „Щеше да е поза, ако я видех тук кротка, усмихната, сервилна… Тя е бунтарка в живота, такава е и тук. Значи е самата себе си“, завърши анализа си мис „Искрено и лично“.

„Много е шумна“, намеси се кака Лили, за която всеки който пее или вика е дразнител. Нека пее, но много й е силен гласът.

Снобките Надя и Глория, които мразят всичко, включително и това, че някой диша един и същи въздух с тях, веднага се присъединиха към общия хор и обвиниха Жана, че няма обноски, че не е добре възпитана и използва уличен език, когато се ядоса.

„Спрете се всички, отсече Вальо Михов, който рядко се обажда в спорове и предпочита да мълчи. Жана е едно малко слънце. Нещо различно от всички позьори тук. Тя е истинска и за мен е наслада, когато пее и искрено й съчувствам, когато страда.

Тя не е получила наготово това, което вие имате, не се е родила със сребърна лъжичка в устата. Постигнала е сама всичко в живота си и се бори да остане такава, каквато е. Не я вкарвайте във вашия калъп на лицемерието. Няма да се получи“, завърши силната си реч Вальо Михов.

Красавиците изгледаха Михов накриво и продължиха да одумват Жана, просто защото е различна от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *