Обявиха Жана Бергендорф за най-лошата майка, тя стегна куфарите да си ходи

1

Жана сломенаСедмица след веселите купони и лицемерни усмивки, в Къщата на ВИП Брадър вече няма и следа от предишното добродушно веселие и толерантност между съквартирантите.

Всеки е скочил срещу всеки, от ранно утро се бълват змии и гущери, всеки е вдигнал мерника на някого и само няколко души се държат на ниво, докато останалите вече открито се държат като истерици и махленски клюкарки.

Големия брат успя да извади на показ най-тъмната страна на душите им, скара ги, а играта на кукловоди и марионетки съвсем разклати привидно приятелските отношения между ВИП-овете.

На въпроса коя е най-лошата майка в къщата, повечето съквартиранти посочиха Жана Бергендорф. Причините, които изтъкнаха бяха, че често ходи по участия и оставя сина си сам, а когато се прибира късно, си ляга да спи един етаж под него.

„Една майка трябва винаги да е при децата си. Тя трябва да ги приласкава с обич, да им чете приказки за лека нощ, а Жана най-безотговорно е влязла в Брадъра и е изоставила сина си“, заявиха най-заядливите.

Никой не направи паралел, че Ирина Тенчева пък е оставила таман три деца, за да влезе в Къщата, че Рени и Деси също са оставили своите отрочета. Напротив! Ирина бе обявена за най-добрата майка!

Жана изслуша мълчаливо обвиненията, влезе в спалнята и започна да си събира багажа. Тя отказа да вечеря с другите, отказа и да говори с тях. „Щом ме наричат така, аз нямам място тук. Имат ме за най-лошата, най-безотговорната, а аз не мога да ги убедя, че всяка певица има участия и турнета, но това не я прави лоша майка. При мен нощния живот е професия, а когато се връщам късно, влизам тихо в долната спалня именно за да не събудя сина си.

Детето ми е обградено от добри и грижовни хора, знае четири езика, отличник е и аз си го обичам много. Не му чета приказки всяка вечер, защото не мога поради ангажиментите си, но пък коя работеща майка може?

Жана тръгна към изповедалнята с молба да напусне къщата. Никой не ме харесва и аз също не ги харесвам, какъв тогава е смисълът да оставам и да си играем на лицемерие, попита сломената Бергандорф.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *