Калин Терзийски се Натряска като Казак във „Фермата“ и… Вижте къкви ги надроби:

Калин Терзийски бутилкаКалин Терзийски не можа да спази обещанието си да се отърве от алкохолната зависимост във „Фермата“ и да излезе оттам като нов човек.

Писателят намери бутилка и се напи точно преди седмичната класова битка, чрез която се определя кои участници ще бъдат  в къщата на богатите и ще живеят в разкош и кои ще се настанят в плевнята при бедните.

По време на състезанието той се появи кьор киндил пиян като мотика, беше във видимо неадекватно състояние, заплиташе думите, говореше преднамерено бавно, защото не можеше да си следи мисълта и направи супергаф.

Терзийски дори не успя да познае най-известното стихотворение на  Ботев „На прощаване“ и  като ученик на матура го обърка  с „Майце си“. И понеже пиян писател по гръб не пада, веднага се оправда, че е сгрешил, тъй като много е чел и енциклопедичните му знания просто се преплитали и омешвали в главата.

Елен Колева ококори очи и не можа да повярва, че бившият й любим не успя да отговори на въпроси, на които и ученици в 5-ти клас не биха се затруднили.

Не виждаш ли, че беше пиян, прошепна й Ася Капчикова, за да я успокои.  „Не му давайте алкохол, не го черпете, ангелът му е слаб“, помоли Елен другите играчи. Пийне ли, веднага се променя и става неадекватен.

Той не бива даже и да близва вино или ракия. Болен е, приплака актрисата, но другите само се разсмяха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *